LiveBiz
Bărbatul în vârstă îşi duce câinele bolnav la un spital pentru oameni: medicii impresionaţi decid să-l trateze

Bărbatul în vârstă îşi duce câinele bolnav la un spital pentru oameni: medicii impresionaţi decid să-l trateze

LiveBiz » Animale » Bărbatul în vârstă îşi duce câinele bolnav la un spital pentru oameni: medicii impresionaţi decid să-l trateze

Există nenumărate poveşti care dezvăluie cât de puternică poate fi legătura dintre un om şi un câine. Prieteni din cele mai vechi timpuri, ei au grijă unul de celălalt zi de zi.

Protagoniştii acestei întâmplări, devenită virală pe internet, sunt un câine şi stăpânul său în vârstă, care cu o uşoară notă de naivitate, demonstrează perfect legătura minunată dintre un om şi prietenul său cu patru picioare.

Totul a început când bătrânul, văzându-şi căţelul bolnav, a decis să-l ducă la un spital… pentru oameni!

Publicată de Amigos de Lucho pe Marţi, 2 aprilie 2019

Întâmplarea s-a petrecut în Huejotzingo, un orăşel din centrul Mexicului. Bărbatul a observase că în ultima vreme patrupedul său nu se simţea foarte bine: nu mânca, nu bea lichide şi era foarte slăbit. Drept urmare, a decis să meargă la cel mai apropiat spital cu câinele înfăşurat într-o sacoşă de rafie, cerând medicilor să-i ofere ajutor câinelui.

Publicată de Amigos de Lucho pe Marţi, 2 aprilie 2019

În mod previzibil, medicii i-au spus bărbatului că acesta nu este locul potrivit pentru a trata un catelus și că trebuie să meargă la o clinică veterinară, nu la un spital pentru oameni.

Bărbatul era foarte îngrijorat de sănatatea prietenului său fidel și  printre lacrimi i-a rugat din nou să facă ceva pentru bietul animal: în fața unei cereri atât de naive și emotionante, medicii nu au putut să dea înapoi.

Publicată de Amigos de Lucho pe Marţi, 2 aprilie 2019

Medicii au examinat câinele şi au observat că, de fapt, era deshidratat, deprimat şi foarte slăbit. I-au dat un antibiotic şi o perfuzie hidratantă şi în scurt timp câinele a dat primele semne de îmbunătăţire.

Lacrimi de emoţie au curs pe chipul bărbatului pentru disponibilitatea medicilor şi pentru bucuria de a nu fi nevoit să-şi ia rămas bun de la câinele său.

Chiar şi medicii au fost mulţumiţi de modul în care au decurs lucrurile: ba chiar i-au recomandat bărbatului să aducă câinele înapoi dacă se simte din nou rău!

Ţi-a plăcut acest articol?