LiveBiz
Reacţia nepreţuită a unor câini Beagle când gustă libertatea pentru prima dată

Reacţia nepreţuită a unor câini Beagle când gustă libertatea pentru prima dată

LiveBiz » Animale » Reacţia nepreţuită a unor câini Beagle când gustă libertatea pentru prima dată

Voluntarii organizaţiei pentru protecţia animalelor “ARME”, au primit un telefon în legătură cu un laborator ce era dispus să pună în libertate câţiva câini beagle, după ce ani de zile îi folosiseră în cadrul mai multor teste. Clipul este extrem de emoţionant şi îţi va înduioşa inima!

Filmarea ne înfăţişează doar o parte din acţiunea de salvare a unui total de 72 câini din rasa Beagle, care şi-au petrecut întreaga viaţă într-un laborator spaniol de cercetare.

Aceşti patrupezi nu au cunoscut nimic altceva decât limitele cuştilor de metal în care au fost condamnaţi să trăiască. Nu au avut contact cu o mângâiere, un pat cald, compania cuiva şi nu au beneficiat nici măcar de un gram de dragoste.

YouTube

Câinii nu au ieşit niciodată în aer liber pentru a simţi mirosul unei flori sau al ierbii. În cele din urmă, după ani de zile în care au fost înţepaţi şi condamnaţi la o viaţă de coşmar, aceşti Beagle sunt eliberaţi!

YouTube

Dintr-un total de 72 de câini salvaţi şi duşi în centrele de plasament, la scurt timp, 32 dintre aceştia fuseseră deja adoptaţi pe tot cuprinsul Europei. Această poveste mi-a frânt inima, deşi finalul e într-adevăr fericit.

Din păcate sunt multe cazuri asemănătoare, de care nu se ştie şi poate nici nu se va afla vreodată. Putem schimba ceva doar dacă vom face cunoscute astfel de întâmplări.

Dacă sunteţi de acord, distribuiţi această poveste cu happy-end tuturor celor ce iubesc animalele.

Ţi-a plăcut acest articol?