LiveBiz
Femeia de 51 de ani dă naştere nepoatei, acţionând ca mamă surogat pentru fiica cu probleme de infertilitate

Femeia de 51 de ani dă naştere nepoatei, acţionând ca mamă surogat pentru fiica cu probleme de infertilitate

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia de 51 de ani dă naştere nepoatei, acţionând ca mamă surogat pentru fiica cu probleme de infertilitate

Aceasta este povestea lui Breanna şi a lui Aaron Lockwood, un cuplu american care de ani de zile a urmat diverse tratamente şi terapii pentru infertilitate, transferuri de embrioni eşuate şi avorturi spontane, toate pentru a-şi îndeplini visul: acela de a deveni părinţi cel puţin o dată în viaţă.

Un vis care s-a împlinit în cele din urmă în cel mai neaşteptat mod cu putinţă şi datorită ajutorului ultimei persoane la care Breanna s-ar fi putut gândi: mama ei.

În vârstă de 51 de ani, Julie, mama Breannei, a trebuit să suporte tot felul de teste pentru a vedea dacă ar putea fi mama surogat perfectă pentru viitorul copil al fiicei sale cele mai mari, o femeie care la vârsta ei face mult sport şi se menţine în formă; în ciuda incertitudinii cazului, medicii au dat undă verde femeii; Aceasta putea fi mama surogat a nepotului său!

În cele din urmă, după o operaţie cezariană, Julia a născut-o pe nepoata ei, o fetiţă pe nume Briar Juliette: dar atenţie, micuţa nu este fiica biologică a lui Julie, ci a Breannei şi a lui Aaron; bunica a fost doar mama surogat care a purtat ovulul fecundat în cele nouă luni de sarcină.

Din fericire, bunica şi nepoata sunt perfect sănătoase, iar Breanna nu va înceta niciodată să-i mulţumească mamei sale curajoase pentru că i-a îndeplinit cel mai frumos vis: acela de a deveni mamă pentru prima dată!

Bineînţeles că şi Julia este, de asemenea, o bunică foarte fericită! Un caz complicat care din fericire s-a încheiat cu bine…

Ţi-a plăcut acest articol?