LiveBiz
Un şomer ratează interviul de angajare pentru a salva o viaţă: acum toată lumea vrea să-i ofere un loc de muncă

Un şomer ratează interviul de angajare pentru a salva o viaţă: acum toată lumea vrea să-i ofere un loc de muncă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un şomer ratează interviul de angajare pentru a salva o viaţă: acum toată lumea vrea să-i ofere un loc de muncă

Imaginaţi-vă că vă treziţi dimineaţa devreme, faceţi un duş, vă beţi cafeaua şi în cele din urmă plecaţi grăbiţi spre un interviu de angajare; ce ar putea merge prost în acea zi? Adesea cele mai imprevizibile lucruri din viaţa nu se întâmplă doar atunci când ne aşteptam mai puţin, ci se întâmplă la locul şi momentul potrivit. O coincidenţă pe care a trăit-o şi Aaron Tucker, un bărbat care, proaspăt eliberat din închisoare, se îndrepta spre locul unde avea stabilit un interviu de angajare.

Imagine: Westport News

În dimineaţa interviului, Aaron se îndrepta cu un mijloc de transport în comun spre locul de întâlnire fără să aibă nici cea mai mică idee că viaţa lui se va schimba în curând; ridicând privirea, a putut observa o maşină implicată într-un grav accident după ce a lovit violent un copac; Aaron ştia că nu poate să stea cu mâinile în sân şi să nu facă nimic; aşa că a renunţat la programarea stabilită şi s-a grăbit să ajute.

Aaron s-a apropiat de şoferul rănit, aflat în maşina grav avariată şi a încercat să-l ţină treaz până la sosirea ambulanţei: „Voiam doar să mă asigur că rămâne în viaţă şi asta am făcut!”

Imagine: Go Fund Me

În tot acest timp, Aaron Tucker a uitat complet de interviul pe care-l ratase implicându-se în salvarea bietului om care a avut acel accident teribil: „Nici nu m-am mai gândit, pentru că un loc de muncă vine şi pleacă, dar noi avem o singură viaţă. Singurul gând care mă obseda era că bărbatul din maşină ar putea muri şi eu trebuia să fac tot posibilul să-l salvez…”

Slujba era foarte importantă pentru Aaron, deoarece eliberarea din închisoare şi obţinerea unui loc de muncă i-ar fi permis să se reintegreze în societate şi, de asemenea, să-şi susţină fiul în vârstă de 21 de luni, dar salvarea unei vieţi a fost mult mai importantă pentru el. Şi paradoxal, după salvare, bărbatul a primit o mulţime de oferte de muncă şi 65.000 de dolari strânşi de comunitate. Concret, în urma gestului său extraordinar a avut de ales între trei oferte de muncă în construcţii şi una într-o fabrică de anvelope.

Dar nu există nicio îndoială: Aaron este un adevărat erou!

Ţi-a plăcut acest articol?