LiveBiz
Mama vine în clasă în timpul orei de matematică pentru a-i da fiului ei o lecţie despre respect

Mama vine în clasă în timpul orei de matematică pentru a-i da fiului ei o lecţie despre respect

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama vine în clasă în timpul orei de matematică pentru a-i da fiului ei o lecţie despre respect

Creşterea şi educarea unui copil nu este uşoară şi implică uneori luarea unor decizii drastice, care nu sunt întotdeauna apreciate de cel mic. Exact la fel a procedat şi Becky Crandley, mama unui băiat de 12 ani după ce a primit mai multe telefoane şi e-mailuri de la şcoală din cauza comportamentului reprobabil al fiului ei.

Drept urmare, femeia a decis să se prezinte la ora de matematică şi să stea în bancă, lângă el. Nu a fost o decizie luată la repezeală, ci una atent gândită: scopul fiind acela de a-i oferi fiului ei o lecţie despre comportament şi respect.

Imagine: Daily Mirror / Twitter

După atenţionările repetate venite din partea şcolii cu privire la atitudinea fiului ei, Becky îl ameninţase că îşi va face timp să vină la el la şcoală. De fapt, femeia nu tolerează lipsa de respect şi şi-a folosit întotdeauna energia pentru a transmite valorile sale morale copiilor ei. Băiatul, deşi a fost pedepsit în repetate rânduri de profesori pentru comportamentul avut, părea să nu fi învăţat din greşelile sale.

Imagine: Penny Mayes / Geograph

Aşa ca Becky a vorbit cu cadrele didactice şi s-a strecurat în timpul orei de matematică. Băiatul nu a crezut nicio clipă că mama lui îşi poate ţine promisiunea şi a fost foarte jenat când aceasta a intrat în clasă: chipul i s-a înroşit şi a coborât capul de ruşine. Mulţi părinţi dau vina pe profesori pentru atitudinea copiilor lor, dar Becky a dorit să arate că schimbarea trebuie să înceapă de la părinţi, prin asumarea responsabilităţii. Oare băiatul şi-a învăţat lecţia?

Ţi-a plăcut acest articol?