LiveBiz
Doi tineri adoptă un căţeluş din adăpost, dar îşi dau seama că trebuie să-l salveze şi pe fratele său orb

Doi tineri adoptă un căţeluş din adăpost, dar îşi dau seama că trebuie să-l salveze şi pe fratele său orb

LiveBiz » Animale » Doi tineri adoptă un căţeluş din adăpost, dar îşi dau seama că trebuie să-l salveze şi pe fratele său orb

Poate una dintre cele mai frumoase poveşti ale acestui an este cea a adoptării lui Ringo şi Razmo. Mélody şi Pierre au mers la un adăpost pentru a adopta un căţeluş de trei luni pe nume Ringo. După ce au plecat cu el, şi-au dat seama că trebuie să-l adopte şi pe fratele său, care este orb.

„Iată ceea ce va continua, fără îndoială, să fie una dintre cele mai frumoase adopţii ale anului 2021, iar pentru a găsi ceva mai bun trebuie să faceţi mari eforturi sau să apelaţi la Steven Spielberg!”, a fost ceea ce asociaţia Mustaches et Compagnie a scris pe Facebook pe 1 martie, transmiţând mesajului familiei Léa, cuplul care i-a adoptat pe aceşti doi câini (dintre care unul din nefericire este orb):

Publicată de Moustaches et Compagnie pe Luni, 1 martie 2021

„Duminica aceasta a fost încărcată de emoții! Acum 2 ani, un cuplu din Vierzon, Franţa, l-a adoptat pe Pixel. Au rămas în contact cu noi, fiind foarte mulțumiți de experiență și dorind să adopte un alt câine, s-au îndrăgostit de Ringo.

Totul a fost în regulă, așa că ieri au venit să-l ia pe Ringo. Am vorbit, desigur, despre Ringo, dar și despre fratele său, Razmo.

Razmo a fost diagnosticat ca fiind orb, cu cataractă congenitală fără posibilă intervenție chirurgicală. Întâlnirea s-a încheiat, iar cei doi au plecat (aveau un drum de 4 ore de parcurs!).”

Publicată de Moustaches et Compagnie pe Luni, 1 martie 2021

La 45 de minute după plecarea lor, sună telefonul. Ne-au trecut o mie de gânduri prin cap: S-au răzgândit? A greşit Ringo cu ceva? Este bolnav? Stupoare…

Nu era nimic de genul acesta. Doreau să ne spună că povestea lui Razmo i-a emoţionat foarte mult, că au discutat despre asta şi că propun o dublă adopţie!

Publicată de Moustaches et Compagnie pe Luni, 1 martie 2021

Nedorind să-i despartă pe cei doi fraţi, doreau să se întoarcă şi să-l adopte şi pe Razmo !!! Surpriza a fost totală! Parcă era un vis!

Managerul îl cheamă pe director, care îşi dă imediat acordul. Adopţia este validată şi 45 de minute mai târziu cuplul revine să-l ridice şi pe cel de-al doilea căţeluş”.

Publicată de Moustaches et Compagnie pe Luni, 1 martie 2021

Ringo şi Razmo făceau parte dintr-o serie de opt pui găsiţi abandonaţi într-un coş de gunoi. Doi dintre ei nu au supravieţuit, iar restul au fost deja adoptaţi.

Prin urmare, cei doi câini erau ultimii care aşteptau o familie iubitoare şi chiar aşa s-a şi întâmplat! Mulţumită implicării celor de la Moustaches et Compagnie şi inimilor mari ale lui Mélody şi Pierre, Ringo şi Razmo pot de acum să se bucure de o casă cu o grădină mare şi să trăiască alături de Pixel, primul lor câinele adoptat, care deja îi iubeşte!

Magnific! O dublă adopţie care ne bucură nespus de mult! Viaţă lungă şi fericită pentru această frumoasă familie!

Ţi-a plăcut acest articol?