LiveBiz
Gunoierul salvează viaţa bătrânei după ce îşi dă seama că femeia nu mai scosese gunoiul de două săptămâni

Gunoierul salvează viaţa bătrânei după ce îşi dă seama că femeia nu mai scosese gunoiul de două săptămâni

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Gunoierul salvează viaţa bătrânei după ce îşi dă seama că femeia nu mai scosese gunoiul de două săptămâni

Pentru a face o persoană fericită, adesea nu e nevoie de lucruri mari, ci de mici gesturi care să o facă să se simtă apreciată şi respectată. În unele cazuri extreme, un simplu gest este suficient pentru a ne asigura că viaţa unei persoane nu este în pericol. De exemplu, chiar este indicat ca vecinii să se ajute reciproc sau să se apeleze din când în când pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Odată cu apariţia pandemiei de Coronavirus, solidaritatea între vecini şi, în general, între oamenii obişnuiţi, pare să fi devenit o bună practică; în special în ceea ce-i priveşte pe vârstnici, în cazul cărora mulţi tineri s-au mobilizat pentru a-i ajuta în această perioadă dificilă.

Iar următoarea poveste este exact despre asta!

Imagine: WDRB

Hometown Hauling este o companie de gestionare şi reciclare a deşeurilor menajere situată în Louisville, Kentucky. Când Jake Blend, şeful de operaţiuni al companiei, şi-a dat seama că timp de două săptămâni la rând nu a fost nimic de colectat din pubelele de gunoi aşezate în faţa uneia dintre casele din cartierul pe care compania le deserveşte, a fost alarmat. Instinctele lui îi spuneau că ceva nu e în regulă… şi a avut dreptate! Prin urmare, Jake i-a cerut lui Bernice Arthur, unul dintre angajaţii de pe maşinile de salubritate să se asigure că totul este în regulă.

Imagine: WDRB

În această casă locuieşte o anumită „doamna W” (o vom numi aşa din motive de confidenţialitate), o femeie în vârstă care nu a mai putut părăsi casa de la începutul pandemiei Covid-19. Doamna W stătea atât de mult în casă, încât aproape îşi epuizase toate rezervele de hrană. Ca urmare, resturile sale menajere s-au împuţinat, de asemenea. Doamna nu are familie şi într-o astfel de situaţie s-a trezit complet singură, la voia sorţii.

Imagine: WDRB

Prin urmare, Bernice i-a adus nu doar alimente pe care a mers să le cumpere el însuşi, dar mai presus de toate, din acel moment, a decis că ea va deveni parte a familiei sale!

Un episod care ne aminteşte că trebuie să fim întotdeauna amabili şi receptivi faţă de cei din jurul nostru. Cartierul doamnei W. se află într-o zonă selectă, dar niciunul dintre vecini nu a bătut la uşa ei pentru a vedea cum se descurcă.

Ţi-a plăcut acest articol?