LiveBiz
Câinele politicos încearcă prin orice mijloace să alunge pisoiul din culcuşul său

Câinele politicos încearcă prin orice mijloace să alunge pisoiul din culcuşul său

LiveBiz » Animale » Câinele politicos încearcă prin orice mijloace să alunge pisoiul din culcuşul său

Pisoiul Simon a decis că locul preferat al lui Bailey, colegul său canin de apartament, este mult mai confortabil decât canapeaua sau patul în care obişnuia să lenevească cât era ziua de lungă. Drept urmare, fără să ceară voie nimănui, şi l-a atribuit fără drept de apel. Dar văzând ce se întâmplă cu culcuşul său moale şi relaxant, câinele nu este deloc fericit!

Bailey este mai întâi curios să ştie de ce Simon este tolănit în culcuşul său şi latră pentru a-l face pe pisoi să plece. Parcă ar spune: „Hei, Simon, acesta este culcuşul meu”. Dar când vede că această metodă nu funcţionează, încearcă în mod adorabil să alunge pisoiul (foarte blând, deoarece la urma urmei este un câine foarte politicos).

Apoi îşi cufundă capul în culcuş şi încearcă să se obişnuiască cu ideea că totul trebuie împărţit. Curând se întinde lângă culcuş şi atunci Simon decide că Bailey poate fi chiar mai confortabil decât obiectul discordiei!

Simpaticul videoclip a adunat peste 22 de milioane de vizualizări în ultimele luni, în mare parte datorită faptului că internauţii se îndrăgostesc pe loc de reacţiile amuzante ale lui Bailey..

Poate că Bailey încă nu şi-a dat seama, dar credem că Simon a decis să-l considere un prieten drag, numai bun să împartă totul cu el. Bailey, obişnuieşte-te să tot ai parte de astfel de surprize!

Ţi-a plăcut acest articol?