LiveBiz
Fermierul surprinde văcuţele din fermă alăptând câţiva purcei pofticioşi

Fermierul surprinde văcuţele din fermă alăptând câţiva purcei pofticioşi

LiveBiz » Animale » Fermierul surprinde văcuţele din fermă alăptând câţiva purcei pofticioşi

Trecerea de la viaţa oraşului la mediul rural este întotdeauna o incursiune de neuitat în marele spectacol al naturii. Animalele domestice ne surprind de multe ori prin prezenţa lor, dând viaţa unor scene pline de tandreţe şi de momente magice, precum cele dezvăluite şi evidenţiate în imaginile de mai jos.

Incidentul s-a petrecut într-o fermă rurală situată în Cuba, într-un oraş cunoscut sub numele de Sancti Spiritus, în inima ţării. Conform relatărilor, se pare că, într-unul dintre grajduri, a fost descoperită o văcuţă care alăpta câţiva purcei care se luptau cu disperare pentru lapte.

Această situaţie particulară l-a făcut pe domnul Ruperto Rodríguez Gallo, proprietarul fermei şi managerul unei cooperative locale, să înceapă să se îngrijoreze.

Întreaga poveste a condus şi la o scădere semnificativă în producţia de lactate.

Văcuţa producea lapte doar pentru a hrăni purceii pofticioşi şi nesătui. Cu toate acestea, bărbatul a profitat de ocazie pentru a documenta această descoperire, fotografiind şi publicând imaginile pe reţelele de socializare.

„Chiar şi când vacile stau în picioare, purceii vor să fie alăptaţi” – a spus Ruperto, managerul fermei.

Mai multe văcuţe trăiesc cu purceii sub acelaşi acoperiş. La scurt timp, Ruperto a observat că producţia de lapte a început să scadă şi, spre surprinderea lui, a putut vedea că purceii se alăptau direct de la văcuţe, în timp ce acestea se odihneau.

Potrivit relatării sale, deşi are mulţi ani de experienţă cu animalele din fermă şi spune că a mai auzit despre acest subiect, a fost pentru prima dată când a asistat la o situaţie similară.

„Trăiesc la fermă de peste 25 de ani şi am crescut atât vite, cât şi porci, dar este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru. Auzisem despre asta, dar nu văzusem niciodată; chiar le-am povestit vecinilor de pe aici şi nu ne-au crezut” – a adăugat fermierul.

Rodríguez ştie sigur că unul dintre purcei este principalul responsabil care a dat tonul.

El spune că acesta a fost cel care i-a învăţat pe ceilalţi purcei cum să beneficieze de laptele din belşug al văcuţelor şi acum toţi godacii s-au obişnuit cu „ugerul mamei vacă”.

Este, fără îndoială, o situaţie incredibilă şi chiar neobişnuită care, deşi reprezintă pierderi pentru afacere, Ruperto le permite văcuţelor cu suflet nobil să ofere puţină dragoste purceilor prin laptele lor bogat.

Ţi-a plăcut acest articol?