LiveBiz
Reacţia câinelui ce a trăit legat cu un lanţ mult prea greu pentru el când simte în sfârşit libertatea

Reacţia câinelui ce a trăit legat cu un lanţ mult prea greu pentru el când simte în sfârşit libertatea

LiveBiz » Animale » Reacţia câinelui ce a trăit legat cu un lanţ mult prea greu pentru el când simte în sfârşit libertatea

Un mic patruped, legat cu un lanţ mult prea greu pentru el, nu avea nicio şansă să se adăpostească de razele încinse ale soarelui.

Andie, căţeluşul în vârstă de zece săptămâni, a fost găsit încercând să supravieţuiască printre grămezi de gunoaie, înlănţuit de o bucată veche de beton aflată într-o curte. Lanţul greu din jurul gâtului cântărea mai mult decât corpul minuscul al patrupedului neglijat.

El era nevoit să îndure căldura, reuşind doar câteva ore pe zi să se bucure de puţină umbră. Fiind foarte slăbit, cu siguranţă ar fi murit de foame, asta dacă nu cumva înainte ar fi fost răpus de rănile şi durerile provocate de scabie.

Niciun animal nu ar trebui să treacă prin asemenea chinuri, dar, din păcate, aceste condiţii îngrozitoare reprezintă singurul mod de viaţă pe care acest căţeluş l-a cunoscut vreodată.

Andie a lătrat de multe ori după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit. În cele din urmă, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) a intervenit pentru a-i da o şansă la viaţă. El a primit îngrijiri medicale de urgenţă, iar medicii veterinari s-au asigurat să-l scape de scabie şi să-l ajute să câştige în greutate cât mai curând posibil.

Astăzi, Andie arată ca un căţel complet schimbat! Are o blană frumoasă şi strălucitoare, burta plină şi în sfârşit ştie cum este să trăieşti confortabil.

Andie a fost adoptat de o familie iubitoare care mai deţine doi câini, pe Apolo şi pe Artemis. Lui Andie îi place să alerge şi să se joace alături de ei, ba chiar are o jucărie preferată pe care o ia cu el peste tot.

Primele zece săptămâni din viaţa lui Andie au fost un adevărat coşmar, dar de acum încolo nu va mai trebui să trăiască aşa. În prezent poate dormi pe o canapea confortabilă, în loc să îndure razele soarelui în timp ce este ţintuit cu un lanţ gros. De asemenea, este înconjurat de multă dragoste şi recompense şi nu mai are motive să verse nici măcar o lacrimă!

Distribuiţi această poveste impresionantă cu familia şi prietenii.

Ţi-a plăcut acest articol?