LiveBiz
Căţeluşa îngrozită era programată pentru eutanasiere: Urmăriţi-i reacţia copleşitoare când îşi dă seama că este salvată

Căţeluşa îngrozită era programată pentru eutanasiere: Urmăriţi-i reacţia copleşitoare când îşi dă seama că este salvată

LiveBiz » Animale » Căţeluşa îngrozită era programată pentru eutanasiere: Urmăriţi-i reacţia copleşitoare când îşi dă seama că este salvată

Este un fapt trist că foarte mulţi câini care ajung în adăposturile de animale sunt subnutriţi şi sub greutatea normală. Este dureros să vezi animalele luptându-se să supravieţuiască până în punctul în care ajung la graniţa dintre viaţă şi moarte.

În ciuda neglijenţei de care au parte, unii patrupezi rămân afectuoşi şi încrezători faţă de oameni, în timp ce la polul opus se află acele exemplare care se ascund de frică atunci când cineva bine intenţionat doreşte să le ofere ajutorul.

Personal, nu voi putea înţelege vreodată ce plăcere găsesc unii oameni în a răni un animal. În plus, există anumite persoane care cred că animalele pot fi folosite după bunul lor plac, iar atunci când nu le mai pot îngriji – le abandonează ca pe un obiect vechi de mobilier.

Acestea fiind spuse, putem fi de acord că prietenii noştri canini au un al şaselea simţ atunci când vine vorba de a şti care sunt oamenii buni şi care nu.

Cei care lucrează cu animalele vor înţelege cât de important este să laşi o creatură care a fost neglijată să facă prima mişcare. Desigur, este ceva obişnuit să vrei să te joci cu un câine pentru a-i arăta că nu vrei să-i faci rău, dar acest lucru nu este întotdeauna cel mai bun mod de abordare.

Youtube

Unii oameni nu înţeleg că un câine care în trecut a fost maltratat, nu va putea fi capturat de un străin.

Edie, căţeluşa abandonată de rasă mixtă, era programată pentru eutanasiere. Era îngrozită de oameni şi trecuse mult timp de când nu mai avea un stăpân care să o îngrijească. Era subnutrită, iar blana ei era încâlcită şi murdară.

Youtube

A fost nevoie de un adevărat iubitor de animale pentru ca Edie să primească o a doua şansă.

Căţeluşa este atât de speriată, încât nici nu ştie cum să reacţioneze. Întregul corp îi tremură în timp ce latră către bărbatul care încearcă să se apropie de ea, considerându-l o ameninţare.

În cele din urmă, bărbatul din filmare reuşeşte să o prindă pe Edie şi să o împiedice să fugă. Acum se poate apropia de ea.

Giphy

Nu mai durează mult până când încrederea începe să se stabilească între cei doi. Edie îşi dă seama că acel om nu este acolo ca să o rănească, ci pentru a o ajuta. Aproape că puteţi vedea momentul în care îşi dă seama că nu va mai fi eutanasiată.

Urmăriţi videoclipul pentru a vedea reacţia lui Edie atunci când înţelege că este salvată:

În final, haideţi să ne oprim o clipă pentru a ne exprima recunoştinţa faţă de toţi cei care îşi dedică viaţa pentru a ajuta animalele aflate în nevoie.

Fără aceste persoane, lumea ar fi mult mai tristă pentru prietenii noştri cu patru picioare.

Distribuiţi acest articol, astfel încât mai mulţi oameni să poată vedea transformarea incredibilă a lui Edie.

Ţi-a plăcut acest articol?