LiveBiz
Câinele costeliv ajunsese la limita puterilor – este salvat chiar înainte să-şi dea ultima suflare

Câinele costeliv ajunsese la limita puterilor – este salvat chiar înainte să-şi dea ultima suflare

LiveBiz » Animale » Câinele costeliv ajunsese la limita puterilor – este salvat chiar înainte să-şi dea ultima suflare

Cineva a văzut un câine abandonat, extrem de slăbit, care încerca din greu să supravieţuiască în Corpus Christi, Texas. Era înfometat şi avea o zgardă care îi sfâşia gâtul.

Persoana a făcut o poză cu patrupedul şi a trimis-o unui prieten. Acesta a postat fotografia pe social media, cerând ajutor oamenilor cu suflet mare.

Fotografia a înduioşat inimile tuturor. Mai mulţi oameni s-au reunit şi au început să-l caute. Ştiau că trebuie să-l găsească şi să-l ajute înainte să-şi dea ultima suflare pe străzi.

Oamenii au continuat neobosiţi căutările, 24 de ore pe zi, dar cu toate acestea nu au putut să-l găsească. Au apelat chiar la ajutorul unui elicopter care s-a deplasat pentru a survola zona.

Printre persoanele care s-au angajat în găsirea câinelui s-a aflat şi Connie Bowen, de la FurEver United Rescue, care şi-a adus propriul patruped antrenat special pentru a o ajuta în căutări. Deodată, câinele ei a început să o tragă insistent într-o anumită direcţie.

„El mă trăgea şi tot voia să-l urmez”, a declarat Bowen pentru Action 10 News. „La un moment dat s-a oprit şi a adulmecat. L-am urmat şi deodată mi-am dat seama că mă condusese direct la el.”

Bowen s-a gândit că în sfârşit a prins câinele, dar acesta s-a speriat şi a fugit. Chiar şi aşa, nu a renunţat la căutare până când nu l-au găsit din nou.

În cele din urmă câinele a fost capturat la 1 AM cu ajutorul unei capcane.

Patrupedul, acum numit Sawyer, este în sfârşit în siguranţă şi este tratat la clinica Animal Medical Corpus Christi. Deşi este doar piele şi oase şi suferă de dirofilarioză, medicii depun toate eforturile pentru a încerca să-l recupereze pe deplin.

Odată ce va fi sănătos, va fi adoptat şi îşi va găsi un cămin permanent şi o familie care să îl iubească aşa cum merită.

Distribuiţi această salvare impresionantă cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?