LiveBiz
Mama priveşte chipul nou-născutului și descoperă că nu este al ei, apoi face testul ADN pentru a dovedi acest lucru

Mama priveşte chipul nou-născutului și descoperă că nu este al ei, apoi face testul ADN pentru a dovedi acest lucru

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama priveşte chipul nou-născutului și descoperă că nu este al ei, apoi face testul ADN pentru a dovedi acest lucru

Când vine momentul minunat ca pruncul pe care l-ai purtat 9 luni în pântece să se nască, entuziasmul de a-l întâlni este copleşitor.

Pentru majoritatea mamelor, poate fi şi un moment de stres, deoarece nimeni nu ştie exact cum se va desfăşura naşterea. În cazul lui Mercedes Casanellas, din El Salvador, aceasta a intrat în travaliu cu cinci săptămâni mai devreme şi a trebuit să nască prin operaţie cezariană de urgenţă.

La început mama a fost încântată să-şi întâlnească fiul şi la fel ca toate mamele care abia au născut, ar fi suportat orice pentru a avea un copil sănătos.

După ce a dat naştere copilului, i-a dat un sărut înainte de a fi luat de neonatolog. O imagine idilică ce i s-a întipărit în suflet pentru totdeauna. Dar, când asistentele l-au adus înapoi a doua zi, Mercedes şi-a dat seama imediat că ceva nu era în regulă.

Anunţ
YouTube / ABC News

Soţul ei, Richard Cushworth, era plecat în Texas, Statele Unite, când s-a născut fiul său şi nu a reuşit să ajungă la timp la spital.

Mercedes a trebuit să îndure travaliul fără el.

YouTube / ABC News

În dimineaţa următoare naşterii, copilul fost adus înapoi la ea şi a observat ceva diferit în legătură cu el.

Ea bănuia că-i aduseseră un alt copil. Dar doctorii au insistat că este copilul potrivit şi suspiciunile ei sunt din cauza medicamentelor pe care le-a primit în timpul şi după travaliu.

După câteva zile, Mercedes şi soţul ei, Richard, au revenit acasă în Texas, împreună cu micuţul lor, dar, pe măsură ce copilul creştea, era din ce în ce mai evident că nu semăna cu niciunul dintre părinţii săi.

Testul ADN

În cele din urmă, Richard şi Mercedes au decis să facă un test ADN pentru a afla adevărul o dată pentru totdeauna.

Când au venit rezultatele, suspiciunile lor au fost confirmate: copilul pe care îl crescuseră timp de nouă luni nu era fiul lor, scrie The Guardian.

YouTube / ABC News

S-a demarat o investigație de amploare în El Salvador pentru găsirea fiului biologic al cuplului.

După ce au fost testate toate femeile care se aflau în aceeași maternitate cu Mercedes, au reușit să identifice mama biologică a băiatului pe care Mercedes și Richard îl primiseră la ieşirea din maternitate.

Reuniţi la mai bine de un an de la naştere

De asemenea, au descoperit că această femeie îl crescuse la rândul ei pe fiul biologic al lui Richard şi Mercedes.

După o mulţime de documente pentru a întruni toate formalităţile necesare, Richard şi Mercedes au reuşit să-şi aducă în sfârşit fiul biologic acasă, în Statele Unite, la mai bine de un an de la venirea sa pe lume.

YouTube / ABC News

Aflaţi mai multe despre povestea incredibilă a acestui cuplu, vizionând videoclipul de mai jos:

Nu puneţi niciodată la îndoială instinctul unei mame! E greu să ne imaginăm cât de dureros poate fi să suspectezi că pleci de la maternitate cu un alt copil.

Distribuiţi această poveste cu final fericit dacă şi voi credeţi că Mercedes şi Richard au procedat corect pentru a-şi găsi fiul biologic.

Ţi-a plăcut acest articol?