LiveBiz
Femeia salvează 9 pui pe care i-a găsit abandonaţi într-o cutie de carton: au fost lăsaţi să moară de foame

Femeia salvează 9 pui pe care i-a găsit abandonaţi într-o cutie de carton: au fost lăsaţi să moară de foame

LiveBiz » Animale » Femeia salvează 9 pui pe care i-a găsit abandonaţi într-o cutie de carton: au fost lăsaţi să moară de foame

Un trecător a observat o cutie de carton abandonată pe marginea unui drum. Cutia de dimensiuni medii avea bandă adezivă lipită pe toate părţile, dar era prevazută cu găuri în partea de sus. Auzind plânsetele mai multor căţeluşi care răzbăteau din interiorul cutiei, a fost clar că cineva abandonase în acel loc nişte suflete nedorite..

Deoarece numărul puilor părea a fi destul de însemnat, trecătorul a apelat organizaţia Diasozo Animal Rescue pentru a cere ajutorul. O voluntară s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Femeia s-a înarmat cu răbdare şi a început să îndepărteze bucată cu bucată banda adezivă ce sigila cutia. Când a văzut în cele din urmă căţeluşii, inima i s-a frânt.

Salvatoarea a înmărmurit când a găsit 9 pui bolnavi, înghesuiţi în acel mic spaţiu. Micuţii erau destul de speriaţi şi au continuat să plângă cu disperare. Stăpânul lor laş nu numai că i-a separat de mama lor, dar i-a lăsat să moară de foame la propriu.

Puii erau prea slăbiţi pentru a fugi sau a scăpa. Salvatoarea a ridicat cutia şi a aşezat-o în siguranţă în maşina ei. Prioritatea a fost să ducă puii la adăpost pentru a-i hrăni. Din cale-afară de flămânzi, micuţii au devorat o întreagă pungă de mâncare.

Cu burţile pline, puii şi-au revenit şi au devenit curioşi de mediu înconjurător. Micuţa haită a dorit să-şi vadă îngerul salvator şi a încercat insistent să-l copleşească cu dragoste şi să-i ofere sărutări nesfârşite!

Aceşti micuţi au aproximativ o lună şi au un drum lung de parcurs până să-şi revină complet, dar cel puţin acum sunt pe mâini bune.

Aceşti pui au avut marele noroc să fie descoperiţi şi salvaţi în timp. Este trist că oamenii abandonează bietele animale în loc să le predea unui adăpost. Le dorim acestor pui adorabili o viaţă fericită şi sperăm că vor ajunge cu toţii în case grozave şi în grija unor oameni care îi vor aprecia şi iubi aşa cum merită!

Faceţi clic pe videoclipul de mai jos pentru a urmări salvarea puilor:

Ţi-a plăcut acest articol?