LiveBiz
Trupa feminină de dans vine în faţa publicului: Acum priviţi ce se întâmplă când luminile brusc se sting

Trupa feminină de dans vine în faţa publicului: Acum priviţi ce se întâmplă când luminile brusc se sting

LiveBiz » Spectacol » Trupa feminină de dans vine în faţa publicului: Acum priviţi ce se întâmplă când luminile brusc se sting

Există ceva cu totul fermecător la formaţiile de dans. Când mai multe persoane reuşesc să se mişte într-o sincronizare perfectă, fiecare respectând cu stricteţe coregrafia stabilită, rezultatul final este un spectacol desăvârşit.

Cei care doresc să vadă un exemplu concludent, nu trebuie să caute mai departe de spectacolul oferit de elevele liceului Dodge City din Kansas, locaţie care a fost aleasă pentru a găzdui cel de-al 76-lea Turneu Anual al Campionilor.

Echipa de baschet a liceului a reuşit să ajungă până în finala competiţiei, dar majoretele au fost cele care au atras toate privirile.

Prima parte a reprezentaţiei poate fi considerată doar o încălzire, înainte ca luminile să se stingă brusc la jumătatea melodiei…

Sports In Kansas / Facebook

Sue Kidd, un fan al echipei de majorete, a scris pe pagina de Facebook a liceului: „Liceul se concentrează pe succesul academic şi respectul faţă toţi elevii punând accent puternic pe dezvoltarea personală. Acesta este un exemplu al succesului. Felicitări!”

Sports In Kansas / Facebook

Desigur, au existat mai multe intervenţii ale majoretelor în timpul pauzelor, dar niciuna dintre ele nu s-a apropiat de spectacolul celor de la Dodge City. Faptul că echipa lor de baschet a ajuns până în finală a reprezentat o mare realizare pentru liceu, drept urmare majoretele s-au asigurat că dansul lor va fi unul cu totul special.

Acesta este motivul pentru care toată sala a încremenit în momentul în care luminile s-au stins dintr-o dată.

Purtând coroniţe luminoase şi pelerine pe post de aripi, dansatoarele au schimbat ritmul când s-a făcut trecerea de la o baladă lentă la o melodie mult mai ritmată, incluzând, bineînţeles, spectacolul remarcabil de lumini.

Sports In Kansas / Facebook

Dăruirea cu care dansează aceste fete este ceva ce impresionează pe oricine vizionează această filmare.

Priviţi ce s-a întâmplat urmărind videoclipul de mai jos:

Wow, what a performance by the Dodge City High School Drill Team performing at halftime of the TOC Championship Game. Video: Sean Michael Boston

Publicată de Sports in Kansas pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Cu adevărat uimitor!

Dacă aţi fost impresionaţi de reprezentaţia lor, distribuiţi acest articol pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?