LiveBiz
Asistenta credea că mama fetiţei nu o vede ce face, însă femeia nu a putut păstra tăcerea

Asistenta credea că mama fetiţei nu o vede ce face, însă femeia nu a putut păstra tăcerea

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Asistenta credea că mama fetiţei nu o vede ce face, însă femeia nu a putut păstra tăcerea

Când suntem bolnavi, este întotdeauna minunat să avem pe cineva care să ne îngrijească şi să ne facă să zâmbim. Din fericire, există întotdeauna o asistentă cu inimă de aur care face totul pentru pacienţii săi, crezând că nimeni nu o observă. Cu toate acestea, mama lui Sophie, o fetiţă bolnavă de cancer, nu a putut rămâne indiferentă la atitudinea minunată a unei asistente. Citiţi întreaga poveste mai jos!

Shelby şi Jonathan au o fiică pe nume Sophie care se luptă cu un limfom teribil. Copilul a trebuit să suporte luni de tratamente şi şedinţe agresive de chimioterapie. Deşi fetiţa a luptat din toate puterile ei, cancerul s-a răspândit în organism… copilul şi-a pierdut capacitatea de a merge, de a vorbi şi de a-şi folosi mâinile. Acum medicii încearcă un transplant de celule stem.

Facebook – Shelby Watson Skiles

Mama copilului stă cât e ziua de lungă alături de fiica ei şi abia mai are timp pentru propria persoană. Cu toate acestea, ea are un ajutor de nădejde: asistentele care îi tratează fetiţa cu multă afecţiune şi dragoste nemărginită!

„Te văd. Stau pe canapeaua asta tot timpul şi te văd. Încerci din răsputeri să treci neobservată de catre mine şi fiica mea. Îţi văd faţa întristată când copilul te vede şi plânge. Încerci atât de multe metode de a-i uşura temerile şi de a o cuceri. Văd că eziţi să o intubezi sau să-i scoţi bandajele. Spui… ‘Îmi pare rău’ mai des decât majoritatea oamenilor spun ‘Mulţumesc’.”

Facebook – Shelby Watson Skiles

Shelby a vrut să aducă un omagiu asistentelor care vin şi îi vizitează fiica, chiar dacă micuţa nu este pacienta lor. „Văd cum ţineţi în palmele voastre mâinile mici, schimbaţi lenjeria murdară, traduceţi ceea ce spun medicii pentru ca noi părinţii să înţelegem şi vă ştergeţi lacrimile când ieşiţi dintr-un salon plin cu cazuri dificile…”

„Intraţi în fiecare salon cu un zâmbet, indiferent de ceea ce se întâmplă acolo. Vedeţi numele Sophiei pe grafic şi veniţi să vedeţi dacă suntem bine chiar şi atunci când ea nu este pacienta voastră. Chemaţi doctorul, banca de sânge şi aduceţi medicamente oricât de des este necesar pentru a-i da fiicei mele rapid ceea ce are nevoie.” – continuă mama recunoscătoare.

Facebook – Shelby Watson Skiles

Absolut nimic nu poate descrie aprecierea acestei mame pentru asistentele medicale. Ceea ce au făcut acestea pentru fiica ei şi pentru toţi ceilalţi copii bolnavi au impresionat-o pe acestă mamă peste măsură. Din fericire, familia Sophiei a primit o veste fantastică: copila a învins cancerul. Şi dacă nu ar fi fost aceste profesioniste din domeniul sănătăţii, nimic nu ar fi fost posibil.

Facebook – Shelby Watson Skiles

La scurt timp după ce mama Sophiei a postat aceste cuvinte pe Internet, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, fiind distribuite de mii de ori. Acest lucru demonstrează cât de mult sunt apreciate în lume asistentele medicale.

Pentru o viaţă în slujba pacienţilor, asistentele medicale şi asistenţii medicali merită apreciere, stimă şi recunoştinţă din partea tuturor!

Ţi-a plăcut acest articol?