LiveBiz
Câinele muribund lovit de maşină zăcea pe stradă – A fost ignorat ca şi cum nici nu ar fi existat

Câinele muribund lovit de maşină zăcea pe stradă – A fost ignorat ca şi cum nici nu ar fi existat

LiveBiz » Animale » Câinele muribund lovit de maşină zăcea pe stradă – A fost ignorat ca şi cum nici nu ar fi existat

Să vezi suferinţa unui animal lipsit de apărare este ceva care îţi rămâne în minte şi suflet pentru totdeauna!

Dar când acest câine a fost lovit de o maşină, nimeni nu s-a oprit să-l ajute. Cum ţi-ai putea petrece liniştit ziua în continuare după ce ai asistat la aşa ceva?

Din fericire, un grup de salvare din Thailanda a primit un apel după ce un călugăr s-a oprit în cele din urmă pentru a-i acorda puţină atenţie câinelui neajutorat. Aflând de starea în care se află, voluntarii s-au grăbit să ajungă cât mai repede la faţa locului.

Văzându-l întins pe caldarâm şi complet neputincios, călugărului i s-a frânt inima! Avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale, dar nimănui, în afara acestui om, nu i-a păsat. Cum pot fi unele persoane atât de crude?!

Pe lângă faptul că era rănit, câinele avea nevoie de mâncare! Aşa că bunul călugăr, fără să stea pe gânduri, i-a oferit puţină hrană. Chiar şi cu durerile pe care le avea, a mâncat pe nerăsuflate. Nici măcar nu putea sta pe propriile picioare, dar a devorat mâncarea. Oare cât timp trecuse de când mâncase ultima oară?

Voluntarii nu aveau altă soluţie decât să-l ducă la veterinar, dar ridicându-l de acolo, riscau să-l rănească şi mai mult. Este foarte important de înţeles că o vătămare a coloanei vertebrale sau a gâtului trebuie tratată corect, păstrând animalul cât mai mult posibil nemişcat.

După ce a fost ridicat cu multă atenţie, trebuia dus la maşină. Dar, de îndată ce a văzut vehiculul, câinele a avut o reacţie de respingere. Cel mai probabil şi-a amintit că ceva asemănător îl lovise. A început să schelălăie şi să plângă, dar salvatorii ştiau că nu au de ales. În ciuda împotrivirii sale, l-au pus în maşină şi l-au transferat la centrul medical.

În cele din urmă, cu ajutorul medicului veterinar, problemele câinelui au fost evaluate corect.

Avea leziuni nervoase care îl făceau să-şi piardă echilibrul, dar veterinarul era sigur că acest lucru se poate vindeca. De asemenea, au descoperit că suferea de anemie severă şi avea nevoie de transfuzii de sânge şi perfuzii cu vitamine şi minerale.

Câinele pe care toată lumea îl ignorase primea în sfârşit atenţia pe care o merita şi de care avea atâta nevoie! Drumul spre recuperare nu a fost uşor, dar a fost pe mâini bune şi a avut alături oameni care NICIODATĂ nu-l vor ignora.

Urmăriţi întreaga poveste în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi salvarea impresionantă a acestui câine cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?