LiveBiz
Veterinarul l-a condamnat la eutanasie: Salvatoarea nici nu a vrut să audă şi acum câinele e de nerecunoscut

Veterinarul l-a condamnat la eutanasie: Salvatoarea nici nu a vrut să audă şi acum câinele e de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » Veterinarul l-a condamnat la eutanasie: Salvatoarea nici nu a vrut să audă şi acum câinele e de nerecunoscut

Când Andrea l-a întâlnit pe Benji pe marginea unei şosele aglomerate, starea lui de sănătate era atât de deplorabilă, încât nimeni nu credea că va mai supravieţui prea mult.

L-a luat de acolo şi l-a dus în mare grabă la veterinar, care nu numai că a fost de acord că nu are nicio şansă, dar i-a şi spus fără nicio rezervă că trebuie eutanasiat.

Dar Andrea nici nu a vrut să audă de aşa ceva. A aruncat o privire spre chipul său frumos şi ochii trişti şi a decis că nu poate renunţa la el.

Bietul Benji avea trupul devorat de scabie, ceea ce l-a făcut să-şi piardă toată blana. Corpul său costeliv era plin de răni, iar urechile se transformaseră în cruste ce dădeau impresia că sunt împietrite.

Din momentul în care Andrea a refuzat să-l trimită pe Benji la moarte, a început un drum lung şi anevoios spre recuperare. El a primit tratament specializat bazat pe injecţii cu antibiotice şi băi medicamentoase pentru regenerarea pielii.

Mirosea atât de rău, încât o singură îmbăiere nu a fost de ajuns. Andrea îl spăla în fiecare zi pentru a-l scăpa de miros şi îl ungea cu ulei de cocos pentru a-i ajuta refacerea pielii. El a fost, de asemenea, trecut pe o dietă adecvată pentru a-şi reface puterile şi a creşte în greutate.

În numai câteva luni, transformarea patrupedului a fost spectaculoasă. Blăniţa i s-a regenerat şi a început să arate ca un câine cu totul diferit. Nu numai că s-a vindecat în exterior, dar starea de bine s-a instalat şi în interiorul său. Pe măsură ce se vindeca, personalitatea şi spiritul său adorabil au început să fie din ce în ce mai prezente.

Deşi a avut multe greutăţi de înfruntat, acum este în sfârşit fericit şi dă tot timpul din coadă.

Astăzi, Benji este de nerecunoscut. Dacă nu ai şti că este un câine, ai crede cu siguranţă că este un ursuleţ de jucărie! Arată atât de sănătos şi este un câine atât de fericit!

Andrea speră că povestea lui Benji îi va inspira pe alţii să-şi arate dragostea şi să adopte câini care chiar au nevoie de ajutor.

Stăpâna sa merită tot respectul pentru şansa pe care i-a oferit-o acestui animăluţ.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?