LiveBiz
Căţeluşul abandonat înduioşează inimile a doi poliţişti aflaţi pe stradă: ei îl adoptă drept câine de poliţie

Căţeluşul abandonat înduioşează inimile a doi poliţişti aflaţi pe stradă: ei îl adoptă drept câine de poliţie

LiveBiz » Animale » Căţeluşul abandonat înduioşează inimile a doi poliţişti aflaţi pe stradă: ei îl adoptă drept câine de poliţie

Se poate întâmpla uneori ca cele mai critice situaţii să conducă spre cele mai frumoase prietenii, care sunt menite să dureze, deoarece încep în condiţii dificile. Aceste lucruri nu se întâmplă doar în cazul fiinţelor umane, ci şi în lumea animalelor. La fel ca adorabilul protagonist al următoarei întâmplări, un animal care a avut un început dificil în viaţă, dar care, din fericire, a reuşit să iasă nevătămat şi cu certitudinea unui viitor mai bun.

Micuţul fusese abandonat şi rătăcise pierdut pe străzile din Los Angeles, vizibil speriat şi dezorientat. Lucrurile ar fi putut să meargă foarte prost pentru el, dar, din fericire, în calea lui au apărut doi poliţişti cărora le-a „cerut ajutorul”.

Sursa: Twitter / LAPD Hollywood Division

Ofiţerii Mercado şi Tavera patrulau pe Bulevardul Hobart atunci când au observat un frumos căţeluş maroniu rătăcind confuz. Imediat le-a fost clar că micuţul avea probleme şi confirmarea a venit atunci când căţeluşul a început să alerge spre poliţişti, fiind convins că le poate cere ajutorul.

Micuţul a început să-i urmeze, având disperată nevoie de cineva care să-l protejeze şi să-i acorde puţină atenţie. Vârsta lui foarte fragedă nu-i permitea să se descurce de unul singur. A renunţa la un animal este, în sine, un act laş şi ticălos; a lăsa un căţeluş atât de mic în voia sorţii înseamnă a-l condamna la un sfârşit trist.

Între micuţ şi agentul Mercado s-a stabilit imediat o legătură specială. Cei doi poliţişti l-au luat cu ei şi l-au dus la secţie, „prezentându-l” tuturor colegilor şi punându-i numele Hobart, la fel ca strada pe care a fost găsit. Nici mai este nevoie să descriem fericirea căţeluşului: faptul că i-a întâlnit şi atenţia acordată de oamenii legii au fost exact ceea ce căuta. Ofiţerii au fost atât de impresionaţi şi fericiţi că l-au cunoscut, încât au decis să-l includă pe Hobart în Unitatea de Poliţie din Los Angeles, cu titlu „onorific”.

Sursa: Twitter / LAPD Hollywood Division

Tânărul agent Mercado l-a adoptat, luându-l pe Hobart cu el acasă şi oferindu-i toate îngrijirile necesare. Cine ştie, poate pe măsură ce va creşte, acest căţeluş fericit va fi antrenat să lupte împotriva criminalităţii alături de poliţie…

Sursa: Twitter / LAPD Hollywood Division

Între timp, poate fi sigur că şi-a găsit o familie iubitoare şi o viaţă minunată sub protecţia omului său preferat, un adevărat erou pentru el.

Sursa: Twitter / LAPD Hollywood Division
Ţi-a plăcut acest articol?