LiveBiz
Căţeluşa slabă şi bolnavă este găsită aproape moartă de sete; Trei săptămâni mai târziu este de nerecunoscut

Căţeluşa slabă şi bolnavă este găsită aproape moartă de sete; Trei săptămâni mai târziu este de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » Căţeluşa slabă şi bolnavă este găsită aproape moartă de sete; Trei săptămâni mai târziu este de nerecunoscut

Nici nu ne putem imagina suferinţele prin care trec patrupezii abandonaţi pe străzi în lupta lor zilnică pentru supravieţuire. Tot ceea ce putem face este să sperăm că vor primi până la urma ajutorul de care au atâta nevoie.

Iar aceasta este povestea căţeluşei Mila…

Mila a fost găsită rătăcind printr-o plantaţie de migdali în căutarea unui strop de apă. Deşi era extrem de slabă şi subnutrită, apa era principala ei preocupare deoarece pur şi simplu murea de sete.

Tristă şi foarte bolnavă, din fericire a fost găsită la timp şi dusă la asociaţia „Let’s Adopt” ce aparţine lui Viktor Larkhill. El şi echipa sa nu i-au refuzat nimic căţeluşei. I-au oferit Milei tot ce avea nevoie şi chiar mai mult de atât! Trei luni mai târziu, ea se putea considera norocoasă pentru că se recuperase aproape complet.

Mila a fost extrem de recunoscătoare faţă de salvatori pentru toată iubirea şi grija oferite. Ea le-a returnat înzecit dragostea de care se bucurase în cea mai dificilă perioadă a vieţii sale!

Coada ei, care acum se mişca în aer cu o viteză ameţitoare, spune totul! Doar priviţi-o! Nu a mai fost niciodată atât de fericită. Chiar nu avusese niciun motiv până în acel moment.

Dar poate cea mai frumoasă parte a poveştii a fost momentul când o familie şi-a manifestat interesul de o adopta pe Mila. Din fericire, Viktor s-a oferit să o ducă chiar el în Galicia, acolo unde locuiesc aceşti oameni cu suflet mare.

Noua familie a Milei are o casă uimitoare, cu o curte uriaşă, iar căţeluşa a fost atât de încântată să cerceteze fiecare colţişor: „Ce este cu acest nou loc? Oare tot acest spaţiu este doar al meu?”

În timp ce Mila continua să examineze noua locaţie, cineva a venit să o salute. Cei doi câini au stabilit o legătură instantanee. Noul tată adoptiv al Milei îşi dorea din tot sufletul ca acest lucru să se întâmple, şi din fericire, rugăciunile sale au avut un răspuns!

Căţeluşa, care până nu de mult s-a luptat în fiecare zi să supravieţuiască, duce acum o viaţă frumoasă, lipsită de griji. Are o casă minunată, un tată fantastic şi un frate care o iubeşte din toată inima.

Povestea Milei, prezentată în videoclipul de mai jos, este uimitoare. Deşi are aproximativ zece minute, merita fiecare secundă!

Este o bucurie uriaşă când vezi cât de fericită este Mila acum. Mulţumiri lui Viktor, la fel şi echipei sale. Sunteţi cu adevărat îngeri pe Pământ!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?