LiveBiz
Bărbatul fără adăpost sare în canalizare pentru a salva viaţa câinelui captiv

Bărbatul fără adăpost sare în canalizare pentru a salva viaţa câinelui captiv

LiveBiz » Animale » Bărbatul fără adăpost sare în canalizare pentru a salva viaţa câinelui captiv

Un bărbat fără adăpost din Cartagena, Columbia, a văzut un câine căzând într-o canalizare deschisă. Ca un adevărat erou, bărbatul nu a ezitat, intervenind imediat pentru a salva câinele. Datorită atitudinii sale, patrupedul a scăpat cu viaţă.

Totul a început atunci când administraţia oraşului Cartagena a angajat o companie numită Pacarive pentru curăţarea canalizărilor din cartierul La Esperanza.

Dar capacele care acoperă orificiile de canalizare nu au fost aşezate la locul lor, fiind înlocuite temporar cu nişte lespezi de beton.

Aşadar, problema cu aceste punţi o reprezintă spaţiile dintre ele, prin care un animal sau chiar un copil ar putea cădea oricând în canalizare.

Un câine care trecea prin zonă, nu a observat acest pericol şi a ajuns fără voia sa în canalizare, căzând prin golul dintre punte şi trotuar.

Bietul căţeluş nu avea nicio şansă să iasă singur de acolo. Dacă nu ar fi fost acest bărbat fără adăpost, în cele din urmă câinele ar fi sfârşit înecat în canalizare.

Bărbatul fără adăpost este considerat un adevărat erou

Datorită acestui înger, câinele a fost salvat. Ştie prea bine cum este să trăieşti pe străzi, unde nimănui nu-i pasă de tine.

Probabil s-a văzut în aceeaşi situaţie, aşa că a salvat imediat câinele. Dacă nu ar fi intervenit, patrupedul cu siguranţă nu ar fi avut nicio şansă.

Merită toată admiraţia noastră pentru că nu s-a gândit de ori şi a trecut la fapte!

Ce părere aveţi de reacţia bărbatului? V-aţi încumeta să intraţi într-o canalizare pentru a salva o viaţă?

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?