LiveBiz
Câinele cu chipul „desfigurat” a fost neglijat ani la rând, până într-o zi când cineva a decis să schimbe totul

Câinele cu chipul „desfigurat” a fost neglijat ani la rând, până într-o zi când cineva a decis să schimbe totul

LiveBiz » Animale » Câinele cu chipul „desfigurat” a fost neglijat ani la rând, până într-o zi când cineva a decis să schimbe totul

Patrupedul Lucky nu a fost deloc norocos de-a lungul vieţii, deoarece toţi proprietarii săi l-au neglijat rând pe rând şi într-un final nimeni nu a vrut să-l adopte. Lucky are o deformare facială şi a venit pe lume într-o crescătorie ilegală de câini.

Anunţ

Câinele nu a fost dorit nici măcar în adăposturi, fiind pur şi simplu dat afară după un timp. El a avut mai mulţi proprietari diferiţi, dar niciunul dintre aceştia nu a avut grijă în mod corespunzător de el. În cele din urmă a ajuns la o familie din Austin, dar şi de această dată noii săi proprietari l-au neglijat.

beauxtoxthedog

Pentru că pisicile familiei nu s-au înţeles bine cu el, Lucky a fost nevoit să rămână afară, în curte, pentru o perioadă nedeterminată.

beauxtoxthedog

Legat în curtea casei de un copac, neavând suficientă apă şi mâncare sau un loc decent unde să doarmă, singurele lucruri pe care şi le dorea erau puţină atenţie şi dragoste.

Familia a planificat să se mute într-o nouă casă, luând decizia de a scăpa de Lucky definitiv. Ei au contactat un adăpost din zonă, iar voluntarii au început să caute o nouă locaţie, în timp ce Lucky a rămas în curtea familiei din Austin, până când definitivau mutarea.

beauxtoxthedog

Voluntarii de la adăpost au găsit o familie care era dispusă să-l ia în grijă, dar nu a durat mult până când Lucky s-a întors la adăpost. Câinele a fost abandonat şi neglijat din nou.

Din fericire, o postare pe platforma de socializare Facebook avea să schimbe totul.

beauxtoxthedog

Una dintre voluntarele de la adăpost l-a dus pe Lucky la un salon de cosmetică şi frizerie pentru animale şi apoi a avut ideea de a publica o serie de poze cu el pe social media. Acestă postare a ajuns în cele din urmă la Jamie Hult, care a vrut instantaneu să-l adopte pe acest căţeluş adorabil.

Din păcate, starea medicală a lui Lucky era destul de severă din cauza subnutriţiei şi neglijării constante. Căţelul nici măcar nu avea un microcip, era plin de purici şi suferea de dirofilarioză canină. Chiar dacă ştia că nu-i va fi deloc uşor, Jamie a vrut să-l ia şi să-l îngrijească din toată inima.

beauxtoxthedog

Mulţumită lui Jamie şi voluntarilor de la adăpost, Lucky şi-a găsit în sfârşit un cămin permanent. Femeia reaminteşte că a fost o perioadă grea pentru amândoi, dar Lucky a avut parte de o recuperare completă şi este acum perfect sănătos.

„Era cât pe ce să nu reuşească. A fost nevoie să îi administrăm oxigen o săptămână. Am ajuns să cheltuim aproximativ 8000 de dolari pentru tratament, i s-a făcut un RMN doar pentru a vedea ce se întâmplă pentru că a fost infestat… Era numai piele şi os. A fost la graniţa dintre viaţă şi moarte. I-am spus veterinarul meu, ‘nu-mi pasă – pentru acest câine special faci tot ce trebuie şi voi plăti oricât este necesar.’ Şi a reuşit. Acum e sănătos.”

beauxtoxthedog

Jamie a decis să-i dea o a doua şansă la viaţă, oferindu-i un nume nou: Beaux Tox.

“Motivul pentru care l-am numit Beaux Tox este pentru că în mod clar el arata ca ar avea nevoie de Botox, si asta e bine. Apreciem frumuseţea în toate formele. Şi facturile câinelui m-au costat o avere, motiv pentru care eu nu am apelat la Botox!

A trecut mai mult de un an de când Jamie l-a adoptat pe acest căţeluş drăguţ, iar zâmbetul lui constant spune mai mult de o mie de cuvinte!

beauxtoxthedog

Jamie a primit câteva remarci negative despre chipul „desfigurat” al câinelui, dar nu le-a dat atenţie şi îl iubeşte necondiţionat pentru tot ceea ce este el.

beauxtoxthedog

Beaux Tox este acum un câine incredibil de iubitor şi afectuos, dar şi foarte educat. El are, de asemenea, grijă de surioară lui mai mică şi este întotdeauna gata pentru aventurile pe care viaţa i le scoate în cale.

beauxtoxthedog

Ce poveste de adopţie emoţionantă!

Vă rugăm să distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate