LiveBiz
Tinerii găsesc un câine ce era mâncat de viu de paraziţi: Întrerup brusc luna de miere pentru a-l salva

Tinerii găsesc un câine ce era mâncat de viu de paraziţi: Întrerup brusc luna de miere pentru a-l salva

LiveBiz » Animale » Tinerii găsesc un câine ce era mâncat de viu de paraziţi: Întrerup brusc luna de miere pentru a-l salva

Proaspăt căsătoriţii Aliki şi Walter din Canada îşi petreceau luna de miere în însorita Grecie, când au descoperit o privelişte la care nu se aşteptau niciodată. Într-una din zile, tinerii au întâlnit un câine care era mâncat de viu de paraziţi şi aproape pe moarte.

Acesta îşi ducea traiul pe străzile unui mic oraş şi acum ajunsese doar piele şi os. Doar nasul şi ochii mai aminteau de frumosul câine ce fusese odată. Când cuplul a oprit autoturismul, patrupedul a venit cu ultimele puteri lângă portiera şoferului, ca şi cum ar fi cerut ajutor.

Când i-a întâlnit pe cei doi tineri, bietul câine plângea şi era foarte speriat, cel mai probabil pentru că nimeni nu i-a oferit un dram de dragoste în trecut. Dar, în ciuda stării sale deplorabile, mica lui coada încă se mişca în aer. El s-a simţit uşurat să găsească oameni suficient de buni care să-i acorde puţină atenţie.

Cu ajutorul organizaţiei „Greek Animal Rescue”, cuplul şi-a schimbat pe loc planurile de vacanţă pentru a salva acest căţel trist şi foarte bolnav.

Cei doi tineri şi-au dat seama că nu-l pot lăsa în urmă şi au spus că ceva din privirea acestui biet animal i-a motivat să facă tot ce pot ca să-l ajute.

Salvatorii l-au luat de acolo şi i-au oferit o porţie de mâncare pe care patrupedul a înghiţit-o în câteva secunde. El a fost transportat la cea mai apropiată clinică veterinară, unde a fost tratat pentru scabie şi paraziţi interni.

După ce l-au examinat, medicii veterinari au fost ferm convinşi că dacă ar fi rămas pe străzi, ar fi murit în câteva săptămâni. Dar, din fericire, a fost salvat la timp, iar acum pornise pe lungul drum spre recuperare. Odată cu începutul unei noi vieţi trebuia să primească şi un nume, drept urmare oamenii s-au gândit să îi spună Nelson.

După cinci luni de tratamente şi îngrijiri, blana lui Nelson îşi revenise complet şi părea un câine cu totul diferit. Transformarea lui a fost uimitoare, atât fizic, cât şi comportamental. A învăţat să aibă din nou încredere în oameni şi nu putea înceta să zâmbească sau să dea fericit din coadă.

După ce s-a vindecat complet, pasul următor a fost un zbor cu avionul până în Canada pentru a se reîntâlni cu tinerii care i-au salvat viaţa şi care apoi l-au adoptat. Când l-au văzut, au fost impresionaţi până la lacrimi de noul său aspect. Acum, Nelson este un câine atât de frumos şi fericit – şi toate acestea, mulţumită unor oameni cu suflet mare care nu au rămas indiferenţi!

Urmăriţi minunata transformare a lui Nelson şi ce a urmat în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest caz uimitor de salvare cu prietenii şi familia!