LiveBiz
Câinii cu dizabilităţi primesc şansa de a alerga şi de a se juca pentru prima dată în viaţa lor

Câinii cu dizabilităţi primesc şansa de a alerga şi de a se juca pentru prima dată în viaţa lor

LiveBiz » Animale » Câinii cu dizabilităţi primesc şansa de a alerga şi de a se juca pentru prima dată în viaţa lor

Într-o lume ca a noastră, dizabilităţile nu sunt văzute mereu cu ochi buni. Mulţi oameni sunt părtinitori faţă de cei care se prezintă sau arată diferit.

Din păcate, oamenii au încă multe probleme de îndreptat. De la violenţele în familie, faptele de tâlhărie şi până la abuzurile repetate asupra animalelor, multe lucruri nu ne fac cinste.

Unii câini suferă orori întreaga viaţă. Fie din cauza proprietarilor abuzivi sau neglijenţi, fie pentru că ajung să cutreiere străzile, fiind expuşi fără voia lor pericolelor iminente şi înfometării.

Câţiva pui salvaţi din cele mai variate locuri au astăzi ceva în comun… grave probleme la coloana vertebrală! Toţi au petrecut mult timp aproape imobilizaţi, fiind în incapacitatea de a se deplasa sau de a se juca – până când cineva a făcut un gest care avea să le schimbe cursul vieţii pentru totdeauna.

Gritta Goetz via YouTube

Astăzi, toţi aceşti căţeluşi pot alerga şi se pot juca aproape ca orice patruped „normal”- Acest lucru fiind posibil datorită unor oameni cu suflet mare care le-au donat scaune speciale cu rotile.

Viaţa lor s-a schimbat în bine şi cu toţii arată foarte fericiţi!

Distribuiţi acest articol tuturor iubitorilor de animale!

Ţi-a plăcut acest articol?