LiveBiz
Căţeluşul înlănţuit şi abandonat este în cele din urmă salvat şi se recuperează complet

Căţeluşul înlănţuit şi abandonat este în cele din urmă salvat şi se recuperează complet

LiveBiz » Animale » Căţeluşul înlănţuit şi abandonat este în cele din urmă salvat şi se recuperează complet

Cruzimea umană nu are limite şi, din păcate, unele animale nevinovate o experimentează din plin. Aceste fiinţe minunate nu înţeleg răul şi au încredere orbeşte în orice om care se apropie de ele.

Pentru acest căţeluş, o astfel de experienţă aproape i-a luat viaţa. Înlănţuit şi fără mâncare, era deja la un pas de moarte. Privirea lui era atât de tristă, încât frângea inima oricui îl privea. El cerşea deja o altă şansă…

Din fericire, cineva l-a găsit în cele din urmă, l-a salvat şi a fost dispus să-l facă sănătos, fericit şi jucăuş. Salvatorul său şi-a propus să documenteze întregul proces şi să împărtăşească povestea pe contul său de Facebook.

Când l-a găsit, l-a dus imediat la veterinar şi, deşi era mai mult piele şi os, a arătat că încă nu-şi doreşte să părăsească această lume – avea speranţă. După un consult complet, tratament şi mai ales, multă dragoste, căţeluşul a început să reacţioneze şi, în ciuda tuturor suferinţelor sale, a descoperit că lumea nu era atât de crudă şi că mai existau şi oameni cu inimă bună, capabili să-l iubească.

Treptat a învățat din nou să aibă încredere în oameni, noii săi proprietari l-au tratat cu dragoste și în curând cățelul a înțeles că nimeni nu-l va mai răni vreodata.

Potrivit reţelelor de socializare, căţeluşul a fost botezat Curry şi acum duce o viaţă plină de dragoste în sânul noii sale familii.

Ţi-a plăcut acest articol?