LiveBiz
Fetiţa îi cântă pentru ultima oară bătrânului său motan şi el moare liniştit în braţele ei

Fetiţa îi cântă pentru ultima oară bătrânului său motan şi el moare liniştit în braţele ei

LiveBiz » Animale » Fetiţa îi cântă pentru ultima oară bătrânului său motan şi el moare liniştit în braţele ei

Cu siguranţă, există foarte puţini oamenii care să nu fi vărsat măcar o lacrimă văzându-şi animalul de companie încetând din viaţă. Fie că vorbim de un câine, o pisică, sau chiar despre alte animăluţe dragi, ultimele lor clipe sunt sfâşietoare.

Cazul pe care îl veţi vedea mai jos ne dezvăluie o despărţire pe cât de frumoasă, pe atât de copleşitoare, dintre o fetiţă şi bunul său prieten, motanul familiei.

Bailey a fost adoptat cu şapte ani înainte de naşterea lui Abby, aşa că fetiţa a trăit toată viaţa în compania lui. Mama micuţei adoptase pisoiul pe vremea când încă era la facultate. Deşi a încercat să-l ţină alături de ea, conducerea căminului nu i-a permis acest lucru. Astfel Bailey a ajuns să stea la părinţii ei până când tânăra avea să termine studiile.

Şapte ani mai târziu, când Abby a venit pe lume, Bailey era de multă vreme membru cu drepturi depline al familiei. Fetiţa a crescut odată cu motanul, iar imaginile care îi înfăţişează pe cei doi sunt absolut superbe. Apoi au venit pe lume alte două surori şi frumoasa familie s-a mărit şi radia de fericire. Motanul se afla mereu în centrul atenţiei şi dragostei tuturor.

Timpul a trecut şi Bailey a îmbătrânit. Când motanul avea 14 ani şi Abby doar şapte, a venit vremea să-şi spună adio. Dar nu fără un final frumos, surprins într-un videoclip copleşitor. Când şi-a dat seama că momentul final se apropie, familia a rămas tot timpul lângă el.

Fetiţa l-a luat pe bătrânul motan în braţe şi i-a cântat pentru ultima oară „You are my sunshine (Tu eşti răsăritul meu de soare)”. L-a ţinut aşa aproximativ trei ore, cu familia în preajmă. Complet împăcat, Bailey a plecat fără să sufere, în timp ce asculta vocea cristalină a bunei sale prietene.

Ţi-a plăcut acest articol?