LiveBiz
Când îşi găseşte câinele, această femeie nu se poate opri din plâns: „cele mai grele 3 luni din viaţa mea”

Când îşi găseşte câinele, această femeie nu se poate opri din plâns: „cele mai grele 3 luni din viaţa mea”

LiveBiz » Animale » Când îşi găseşte câinele, această femeie nu se poate opri din plâns: „cele mai grele 3 luni din viaţa mea”

Adoptarea unui căţeluş înseamnă să oferi unei creaturi o nouă şansă la viaţă: te întâmpină în casa ta exact ca şi cum ar fi un nou membru al familiei. Vă puteţi imagina, prin urmare, disperarea de a vă trezi într-o zi şi a nu-l mai găsi acasă. Câinele pe care îl iubeşti şi care ţi-a fost mereu aproape în ultimii ani nu mai este acolo.

Acesta este coşmarul prin care a trebuit să treacă Nabila, o tânără de origine argentiniană din Bahía Blanca, care timp de 102 zile a trăit drama de a nu-şi putea vedea iubitul căţeluş pe nume Congo. Femeia îşi lăsase câinele în grijă cuiva în care avea încredere, dar căţeluşul fugise. Tot ceea ce contează este că după trei luni apăsătoare a reuşit în sfârşit să-l îmbrăţişeze din nou!

Anunţ

„Nu vă lăsaţi niciodată câinii în grija altor oameni”, spune Nabilà şi, cu siguranţă, se referă la faptul că în aceste condiţii şi-a pierdut câinele mult iubit. În cazul ei s-a instalat o stare de anxietate datorată faptului că nu ştia dacă sau când îşi va mai găsi animalul. În ciuda tuturor impedimentelor, speranţa de a-l revedea a împins-o să-l caute în orice loc, fără să se lase pradă disperării.

Din fericire, după luni de căutări, tânăra a reuşit să-l îmbrăţişeze din nou pe Congo. La aflarea veştii descoperirii sale, Nabilà a fost atât de bucuroasă, încât a început să plângă cu lacrimi amare. Evident, există fotografii care dezvăluie fericita descoperire, în care tânăra, aşa cum am menţionat, nu şi-a putut reţine lacrimile. Pe de altă parte, emoţia unui astfel de moment este cu adevărat puternică. Odată cu publicarea online a fotografiei, în care îşi exprimă imensa bucurie, deşi cuprinsă de lacrimi, Nabila le-a transmis vestea bună celor dragi şi a atras atenţia multor utilizatori de pe reţelele de socializare. La câteva ore de la publicare, tânăra primise deja o mulţime de reacţii pozitive!

Descrierea fotografiei postate pe reţelele de socializare sună cam aşa: „Vă las o fotografie de când l-am găsit. Se numeşte Congo şi este din Bahía Blanca. Au fost cele mai grele 102 zile din viaţa mea. Nu vă lăsaţi niciodată câinii în grija altor oameni pentru că, chiar dacă era cipat, nu a folosit la nimic!”. Pe scurt, fiţi întotdeauna vigilenţi şi faceţi tot posibilul să nu pierdeţi din vedere iubitele voastre animale, asta dacă chiar ţineţi la ele!

Ţi-a plăcut acest articol?