LiveBiz
Mama îşi lasă nepoata adolescentă să aibă grijă de copil. Nu-i vine să creadă ce vede când primeşte o poză de la ea

Mama îşi lasă nepoata adolescentă să aibă grijă de copil. Nu-i vine să creadă ce vede când primeşte o poză de la ea

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama îşi lasă nepoata adolescentă să aibă grijă de copil. Nu-i vine să creadă ce vede când primeşte o poză de la ea

Adolescenţii se angajează ca bone, fiind o modalitate uşoară de a câştiga ceva bani în plus. Ca părinte, să-ţi laşi copilul în grija altcuiva înseamnă să ai mare încredere în acea persoană, tocmai din acest motiv majoritatea mamelor doresc să angajeze bone cu experienţă şi cu recomandări foarte bune.

Claudia Sorhaindo a crezut că a luat decizia corectă când a rugat-o pe nepoata ei să-i îngrijească fiica de numai 2 luni. Asta până când mama a primit o poză de la nepoata ei. Atunci a realizat că nu toată lumea urmează aceleaşi reguli atunci când vine vorba de îngrijirea copiilor.

Mamele ştiu că găsirea unei bone în ultimul moment este uneori o sarcină dificilă, dacă nu, chiar imposibilă. Uneori, membrii familiei ne pot ajuta o perioadă, dar poate că nu sunt întotdeauna persoanele potrivite pentru acestă slujbă.

Când Claudia a trebuit să plece de urgenţă de acasă, ea a apelat la J’ann, nepoata sa de 15 ani. Adolescenta este una dintre cei 17 nepoţi, aşa că are o experienţă destul de bună în ceea ce priveşte supravegherea familiei sale numeroase. Pe pagina ei de Facebook, Claudia a scris:

„A trebuit să plec urgent de acasă pentru a rezolva nişte probleme, aşa că i-am cerut nepoatei mele să aibă grijă de Ava. Câteva minute mai târziu am primit un mesaj în care scria că J’Ann dorea să-şi facă un sandviş, dar nu voia să o lase pe Ava nesupravegheată.”

Chiar şi pentru cele mai experimentate bone, unii copii pot fi destul de activi, mai ales atunci când nu ai mâini de rezervă pentru a ţine un bebeluş, a face un sandviş şi a vorbi cu prietenii la telefon – toate în acelaşi timp. Ce era să facă această tânără?

După cum se spune, nevoia este mama invenţiei, iar creativitatea lui J’ann a dat naştere la ceva neaşteptat de amuzant! Chiar şi mama Claudia este de acord:

„Aceasta a fost soluţia ei… de fapt… creativitate la cel mai înalt nivel.”

Facebook/Claudia Sorhaindo

Această micuţă drăgălaşă stă în siguranţă în marsupiul de cangur improvizat al mătuşii ei! Chiar şi picioarele micuţei Ava ies în afară în partea de jos, de parcă ar purta o pereche de pantaloni scurţi. Este o potrivire perfectă!

Pe cât de ciudată poate părea această întâmplare, în realitate ascunde ceva mult mai profund. În 2011, fetiţa de trei luni a Claudiei, pe numele ei Jenelle, din nefericire a murit. Mama este acum foarte protectoare cu micuţa ei şi a fost deosebit de impresionată să vadă că nepoata J’ann nu-i scapă nicio clipă fiica din priviri.

Facebook/Claudia Sorhaindo

Această adolescentă descurcăreaţă merită cu siguranţă să fie lăudată pentru ingeniozitatea ei. La urma urmei, să te adaptezi din mers necesită multă pricepere şi talent! De când Claudia a postat fotografiile amuzante pe Facebook, acestea au fost distribuite de peste 6.800 de ori.

Ţi-a plăcut acest articol?