LiveBiz
Căţeaua şi-a pierdut pofta de a mai vâna, aşa că proprietarul ei crud i-a rupt maxilarul şi a abandonat-o

Căţeaua şi-a pierdut pofta de a mai vâna, aşa că proprietarul ei crud i-a rupt maxilarul şi a abandonat-o

LiveBiz » Animale » Căţeaua şi-a pierdut pofta de a mai vâna, aşa că proprietarul ei crud i-a rupt maxilarul şi a abandonat-o

O mulţime de indivizi lipsiţi de compasiune trăiesc printre noi. Ei se ascund la vedere şi este de datoria noastră, a tuturor, să prezentăm astfel de întâmplări pentru a nu uita niciodată răul pe care îl fac bietelor animale.

O frumoasă căţeluşă de vânătoare pe nume Baby îşi pierduse pofta de a mai vâna. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, fără ca vina să-i aparţină în totalitate.

Dar în loc să se comporte corect faţă de ea, proprietarul insensibil a bătut-o fără niciun regret. El a lovit-o atât de tare, încât i-a fracturat maxilarul în mai multe locuri…

Această vătămare nu este doar dureroasă, ci are şi consecinţe teribile. Monstrul cu chip de om a dat-o afară din casă ca pe un obiect de mobilier inutil şi a condamnat-o la o moarte lentă şi chinuitoare.

Problema cu care se confrunta i-a făcut imposibilă hrănirea, astfel încât Baby a început să sufere de foame.

Din fericire, o organizaţie de salvare a animalelor numită „He’Art of Rescue” a găsit-o la timp. Era subnutrită, subponderală şi se lupta cu o gravă infecţie în zona fracturată. Echipa medicală i-a tratat imediat infecţia şi i-a corectat chirurgical problemele cu maxilarul.

Priviţi-o acum!

Evident, pofta ei de mâncare s-a îmbunătăţit, a câştigat în greutate şi personalitatea ei minunată a început să iasă la suprafaţă aşa cum ar fi trebuit! Acum putea să spere că va putea avea din nou o viaţă normală.

Următorul pas al căţeluşei este să găsească căminul perfect, unde nu va mai fi abuzată şi maltratată. Suntem siguri că de această dată norocul îi va surâde pentru că merită din plin să aibă parte de dragoste şi ocrotire!

Povestea completă a lui Baby poate fi văzută în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi uimitoarea salvare a lui Baby cu prietenii şi familia şi susţineţi lupta împotriva abuzului asupra animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol?