LiveBiz
Acuzată de furt din supermarketul de unde făcea cumpărături, îi dă în judecată și devine milionară

Acuzată de furt din supermarketul de unde făcea cumpărături, îi dă în judecată și devine milionară

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acuzată de furt din supermarketul de unde făcea cumpărături, îi dă în judecată și devine milionară

Aţi experimentat vreodată o situaţie atât de neplăcută la început, astfel încât, mai târziu, dintr-un motiv sau altul, să se transforme într-un adevărat noroc? Nu toată lumea are privilegiul de a-şi putea schimba ghinionul într-un noroc chior, cu toate acestea, exact asta i s-a întâmplat lui Lesleigh Nurse, o femeie care locuieşte în Alabama şi care a fost protagonista unei acuzaţii nedrepte de care nu se făcea nici pe departe vinovată; după ce a cerut să i se facă dreptate, norocul i-a surâs şi a devenit milionară!

imagine: Mike Mozart / Flickr

În 2016, Lesleigh Nurse a fost acuzată de furt din supermarketul de unde cumpăra de obicei: din cauza unei defecţiuni la casa electronică de marcat, a fost reţinută de personalul de securitate, convinşi fiind că femeia încerca să facă pe deşteapta şi să părăsească magazinul cu o parte din cumpărături neplătite. În ciuda faptului că Lesleigh a încercat să le explice ce s-a întâmplat, a fost arestată şi apoi eliberată. Cu toate acestea, problemele pentru Lesleigh nu s-au încheiat aici.

La ceva timp după eliberare, americanca a început să primească ameninţări de la o firmă de avocatură din Florida care i-a cerut să plătească cumpărăturile de la Walmart în valoare de 200 de dolari, în caz contrar urmau să intenteze un proces civil împotriva ei; mai târziu s-a aflat că Walmart însuşi se afla în spatele acelui departament juridic, care încerca în toate modurile să facă profit chiar dacă respectivul caz fusese închis oficial.

Lesleigh Nurse a descoperit mai târziu că nu a fost singura care a suferit astfel de nedreptăţi din partea Walmart, care cu laşitate se ascundeau în spatele firmei de avocatură, aşa că a decis să dea în judecată lanţul american de supermarketuri ; un proces care i-a făcut mult bine femeii, în condiţiile în care la finalul acestei poveşti absurde, Tribunalul Mobile County din Alabama i-a acordat lui Lesleigh despăgubiri de până la 2,1 milioane de dolari pentru prejudiciul suferit. Deodată, devenise milionară!

Ce părere aveţi despre toată această poveste incredibilă cu final fericit? Credeţi că Lesleigh a acţionat corect când a decis să dea în judecată lanţul de supermarketuri?

Dacă preţul plătit pentru 200 de dolari este să câştigaţi 2,1 milioane de dolari… noi credem că da!

Sursa: https://www.al.com/news/2021/11/alabama-woman-awarded-21-million-in-walmart-shoplifting-arrest-lawsuit.html

Ţi-a plăcut acest articol?