LiveBiz
Povestea câinelui care a trăit înlănţuit timp de 5 ani şi a fost bătut de proprietar ori de câte ori era „prea fericit”

Povestea câinelui care a trăit înlănţuit timp de 5 ani şi a fost bătut de proprietar ori de câte ori era „prea fericit”

LiveBiz » Animale » Povestea câinelui care a trăit înlănţuit timp de 5 ani şi a fost bătut de proprietar ori de câte ori era „prea fericit”

Patrupezii nu sunt doar animale de companie, ci ar trebui să fie membri cu drepturi depline ai familiei adoptive. Bietul Marley nu a ştiut niciodată cum este să faci parte dintr-o familie. În schimb, a fost înlănţuit într-o curte fără hrană sau apă curată timp de peste cinci ani.

Nu numai că a fost neglijat, dar a fost şi abuzat. Stăpânul său crud îl lovea peste cap de fiecare dată când patrupedul se „entuziasma”.

Şi singurul cuvânt pe care Marley îl ştia era „NU”, deoarece era tot ce auzise vreodată de la proprietarul său. Nici măcar un nume nu avea.

Din fericire în cele din urmă a fost salvat de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals –  o organizație pentru drepturile animalelor, cu sediul în Norfolk, Virginia).

Marley a fost examinat clinic și tratat pentru paraziți și malnutriție. Un mare plus a fost că în ciuda condiţiilor pe care le îndurase, nu suferea de alte probleme de sănătate.

Când Marley s-a recuperat complet, voluntarii PETA l-au ajutat să-şi găsească o casă iubitoare pentru totdeauna, în care a reuşit să se adapteze rapid şi să se simtă largul său.

Astăzi, Marley are o canapea caldă pe care să doarmă, o surioară canină alături de care să se joace în curtea lui mare şi toate îmbrăţişările şi jucăriile despre care nici nu şi-ar fi imaginat vreodată că există.

Michael Moss, noul său tată adoptiv, îl iubeşte şi îl răsfaţă continuu şi se asigură întotdeauna că este fericit.

Urmăriţi salvarea şi noua lui viaţă în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?