LiveBiz
Câinele abuzat şi orb a avut întotdeauna probleme cu deplasarea, până când o pisică devine ghidul său

Câinele abuzat şi orb a avut întotdeauna probleme cu deplasarea, până când o pisică devine ghidul său

LiveBiz » Animale » Câinele abuzat şi orb a avut întotdeauna probleme cu deplasarea, până când o pisică devine ghidul său

Ann l-a salvat pe Tervel după ce a suferit un caz tulburător de abuz.

Fostul proprietar al lui Tervel, un bărbat crud şi lipsit de scrupule, îl lovise de perete pe când era doar un căţeluş, lăsându-l definitiv orb.

Alături de Ann, Tervel a trăit o viaţă foarte frumoasă, dar lucrurile s-au înrăutăţit când a început să-şi piardă auzul din cauza vârstei sale.

Când Tervel avea 14 ani, se lovea de toate şi era total pierdut într-o lume a întunericului şi a liniştii.

Acela a fost momentul când soarta i-a zâmbit deoarece o pisică fără adăpost numită Pudditat a intrat în viaţa sa. Pudditat era cunoscută ca fiind o pisică rebelă care se lupta mereu cu alte feline.

Din ziua în care pisica l-a întâlnit pe Tervel, totul avea să se schimbe.

Pe măsură ce simţurile sale de orientare îl părăseau, Tervel a început să se bazeze din ce în ce mai mult pe Pudditat pentru a se ghida şi deplasa. Pisica părea să ştie instinctiv starea vulnerabilă a lui Tervel şi era întotdeauna alături de el pentru a-l conduce oriunde doreşte.

De-a lungul timpului, câinele a căpătat încredere în mica sa prietenă pentru siguranţa şi ajutorul ce i le oferea!

Este atât de emoţionant să o vezi pe Pudditat devenind ochii şi urechile lui Tervel în ultimii ani ai vieţii sale. După ce a trăit o viaţă dificilă, Tervel este în cele din urmă împăcat cu faptul că are o prietenă de încredere! Pudditat a luminat într-adevăr viaţa întunecată a lui Tervel cu dragostea şi compania sa loială!

Videoclipul de mai jos demonstreaza perfect cum Pudditat luminează viaţa lui Tervel ca o stea călăuzitoare!

Ţi-a plăcut acest articol?