LiveBiz
Bunicul de 76 de ani hrăneşte pisicile maidaneze din cartierul său vânzând deşeuri cât e ziua de lungă

Bunicul de 76 de ani hrăneşte pisicile maidaneze din cartierul său vânzând deşeuri cât e ziua de lungă

LiveBiz » Animale » Bunicul de 76 de ani hrăneşte pisicile maidaneze din cartierul său vânzând deşeuri cât e ziua de lungă

Atunci când întâlnim fiinţe care au nevoie de ajutor urgent, nu trebuie să aşteptăm nici măcar un minut, ci să acţionăm pentru a face ceva pentru ele.

La fel cum procedează şi Willie Ortiz, un bărbat din Connecticut, care la vârsta de 76 de ani hrăneşte şi îngrijeşte pisicile fără stăpân din cartierul său cu banii în plus pe care îi câştigă de pe urma deşeurilor pe care le colectează.

O adevărată binecuvântare pentru aceste pisici aflate în căutare de ajutor pe care bătrânul îl oferă de mai bine de 22 de ani.

Sursa: GoFundMe

Pentru a furniza hrana pisicilor fără stăpân din Hartford, Connecticut şi pentru a se asigura că fiecare primeşte îngrijiri medicale esenţiale (inclusiv sterilizare), Willie colectează deşeuri câte e ziua de lungă, apoi le vinde la centrul de fier vechi.

Iar când ajunge acasă de la această activitate istovitoare, nu se odihneşte cum ar trebui, dimpotrivă: se asigură că hrăneşte toate pisicile fără stăpân din cartierul său, oferindu-le o dietă gustoasă pe bază de peşte.

Sursa: GoFundMe

O vecină a observat că Willie lucrează ore suplimentare şi a decis să posteze un anunţ pe GoFundMe pentru a demara o strângere de fonduri care să-l ajute pe Willie să plătească mâncarea şi îngrijirile medicale pentru pisici. Suma care a reuşit să o strângă, în urma donaţiilor venite de la oameni cu suflet bun, a ajuns deja la 295.000 de dolari!

Willie, la rândul său, a declarat: „Oamenii mă întreabă de ce le hrănesc în fiecare zi sau îmi spun că le hrănesc prea mult. Dar realitatea este că mănâncă o dată la 24 de ore”.

Sursa: GoFundMe

Datorită strângerii de fonduri de pe GoFundMe, Wille Ortiz are acum un sprijin nesperat, astfel încât nu trebuie să mai muncească atât de mult în timpul zilei sau să-şi sacrifice cei câţiva dolari din salariu pentru a hrăni şi îngriji aceste feline neajutorate. O face din tot sufletul, fiind ceva ce nu i-a adus niciodată vreun beneficiu material, dar le mulţumeşte sincer celor care au decis să-l ajute în această misiune extraordinară.

Sursa: GoFundMe

Sincere felicitări pentru tot ceea ce faci, Willie!

Ţi-a plăcut acest articol?