LiveBiz
Puiul de Golden Retriever iese din casă – apoi sună la sonerie pentru a fi primit înapoi

Puiul de Golden Retriever iese din casă – apoi sună la sonerie pentru a fi primit înapoi

LiveBiz » Animale » Puiul de Golden Retriever iese din casă – apoi sună la sonerie pentru a fi primit înapoi

Dacă există un alt animal pe care utilizatorii de internet să-l îndrăgească la fel de mult cum procedează cu pisicile, acela desigur este câinele! Este şi cazul unui căţeluş adorabil, care a devenit viral datorită unui lucru la care nici proprietarii săi nu s-ar fi aşteptat.

Marshall, un pui de Golden Retriever, a atras toate privirile după ce a fost surprins de camera de supraveghere făcând ceva extrem de amuzant. Pe vremea când Marshall avea trei luni, el a decis să pună la cale o năzbâtie şi să fugă din casa sa din Spokane, Washington.

Era miezul nopţii şi proprietarii lui nici nu bănuiau că Marshall ieşise din casă.

Fără îndoială, dacă s-ar fi trezit şi ar fi descoperit că lipseşte, ar fi fost devastaţi. Din fericire pentru toată lumea, Marshall a înţeles că nicăieri nu este mai bine ca acasă şi a făcut cale întoarsă. Spre surprinderea tuturor, a demonstrat că ştie exact cum să intre – a sunat la uşă.

YouTube

Marshall nu a fost niciodată dresat cum să bată la uşă sau să sune la sonerie, dar s-a descurcat de minune. Acest lucru chiar spune câte ceva despre cât de inteligent este acest căţel adorabil!

Oamenii de pretutindeni nu s-au putut sătura de reacţia căţelului inteligent, care şi-a dat seama cum să-şi avertizeze proprietarii şi s-au grăbit să împărtăşească întâmplări similare avute cu propriii câini.

„Am avut o scurtă confruntare cu Dalmaţianul meu la 6 km de [casă]… l-am certat să meargă mai repede, iar el pur şi simplu a fugit de mine”, a scris unul dintre utilizatorii platformei YouTube.

„M-am simţit ca şi cum nu aş mai fi avut câinele. Stătea în faţa unei porţi când am ajuns acasă/A străbătut 3 străzi şi şi-a amintit cum să ajungă… câinele avea doar 8 luni… la 6 km de casă! Dalmaţienii sunt atât de inteligenţi!”

YouTube

În cele din urmă, Marshall a reuşit să-şi avertizeze proprietarii, care extrem de confuzi l-au lăsat să intre.

Când au văzut filmarea de pe sistemul lor de securitate, au considerat că ceea ce s-a întâmplat este atât de amuzant, încât au publicat videoclipul pe YouTube pentru ca toată lumea să-l vadă.

„Câinele meu face multe lucruri ‘umane’ şi asta fără să fie antrenat în mod special”, a scris un alt comentator. „Deci, aşezaţi-vă confortabil şi bucuraţi-vă de reacţia acestui căţeluş adorabil.”

YouTube

Dacă nu înţelegeţi cu exactitate ce se întâmplă când vizionaţi videoclipul, există şi o explicaţie.

Greg Basel, proprietarul lui Marshall, nu are o sonerie obişnuită. În schimb, el are un sistem de securitate Nest, care trimite o alertă pe telefonul mobil când cineva „sună” la uşă. Doar aşa Marshall nu a trezit toată casa cu insistenţele sale!

YouTube

Nu se precizează cum a reuşit să iasă din casă, cât timp a fost plecat sau ce a făcut în timpul călătoriei sale nocturne.

Dar este cel mai mare coşmar al oricărui proprietar de câini să se gândească la faptul că patrupedul s-ar putea elibera şi că ar putea rătăci pe străzi fără a-şi mai găsi drumul înapoi spre casă.

YouTube

Din fericire, acum, Marshall se află alături de familia sa, în siguranţă şi perfect sănătos.

YouTube

Dar, mulţumită sistemului de securitate instalat la uşa de la intrare, au acum un videoclip amuzant cu Marshall, într-o noapte de libertate pe care patrupedul a regretat-o destul de repede. Nu va mai pleca curând de acasă, dar şi dacă o va face, cel puţin ştie unde să se întoarcă!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.