LiveBiz
Prinţul Harry şi Meghan şi-au împărţit florile de la nuntă într-un mod special – le-au oferit pacienţilor de la azil

Prinţul Harry şi Meghan şi-au împărţit florile de la nuntă într-un mod special – le-au oferit pacienţilor de la azil

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Prinţul Harry şi Meghan şi-au împărţit florile de la nuntă într-un mod special – le-au oferit pacienţilor de la azil

În weekend, milioane de oameni de pe întreaga planetă s-au emoţionat împreună cu cei doi miri şi s-au bucurat în acelaşi timp cu ei în momentul în care au fost declaraţi soţ şi soţie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au legat destinele într-o frumoasă ceremonie la capela St. George din Windsor şi de atunci au existat o mulţime de poveşti ţesute în jurul acelei zile speciale.

Una dintre ele, care a scăpat atenţiei multora – dar cu siguranţă merita să vadă lumina zilei – este tocmai ceea ce s-a întâmplat cu toate florile de la nuntă.

Este de la sine înţeles că în capela St. George, din Windsor, au fost o mulţime de flori. Aranjamentele care au decorat locul în care prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au schimbat jurămintele au fost pe cât de flamboaiante, pe atât de frumoase.

YouTube / TheRoyalFamily

Desigur, au existat mai mulţi cetăţeni care au fost în dezacord cu grandoarea ceremoniei. Anumite persoane au considerat că evenimentul este o risipă de bani, costul total al nunţii depăşind zeci de milioane de lire.

Cu toate acestea, fie că sunt pro sau contra, puţini pot nega faptul că proaspeţii miri au făcut într-adevăr un gest minunat când au luat decizia de a dona florile către azilul St. Joseph din Londra.

Căminul de bătrâni a anunţat, într-o postare pe Facebook, că duminică că a primit o “livrare specială” de flori, cu menţiunea că pacienţii le mulţumesc lui Harry, Meghan şi designerului floral Philippa Craddock.

“Spitalul nostru miroase şi arată minunat”, se mai menţionează în postare. “Ce gest minunat.”

St Joseph’s Hospice / Facebook

Ce dar frumos şi plin de compasiune din partea lui Harry şi Meghan. Le dorim „Casă de piatră” şi sperăm că se vor bucura de mulţi ani de fericire şi prosperitate împreună.

Aţi urmărit nunta regală? Consideraţi că donarea florilor către un azil de bătrâni a fost un gest frumos? Dacă este aşa, distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii dvs.!

Ţi-a plăcut acest articol?