LiveBiz
Potrivit acestui copil adorabil, Dumnezeu a creat bunicile pentru a-şi iubi şi a avea grijă de nepoţii lor

Potrivit acestui copil adorabil, Dumnezeu a creat bunicile pentru a-şi iubi şi a avea grijă de nepoţii lor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Potrivit acestui copil adorabil, Dumnezeu a creat bunicile pentru a-şi iubi şi a avea grijă de nepoţii lor

Cine nu-şi iubeşte bunica? Dar mai presus de toate, ce ar fi lumea fără bunici? Poveştile pe care ni le spun şi ni le-au spus, preparatele delicioase, reţetele secrete de dulciuri, cadourile surpriză când nici nu este Crăciunul sau ziua ta de naştere. Dacă am întreba un copil: „De ce a creat Dumnezeu bunicile?” Descoperiţi mai jos o reacţie adorabilă.

De ce a creat Dumnezeu bunicile?

imagine: KidsTalkAboutGod / Youtube

Aceasta este întrebarea adresată unui copil, care a încercat cu amabilitate să răspundă evocând motive relevante pentru el. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă şi experţii au încercat să răspundă la această întrebare, care este un subiect de discuţie de ani de zile. Potrivit psihologilor, bunicile sunt preferatele nepoţilor, în principal datorită calmului lor.

Munca unei bunici este mai puţin stresantă decât cea a unui părinte. Ele se concentrează pe partea distractivă a creşterii unui copil, adică pe toate lucrurile care ţin de hobby şi de joacă. Poate tocmai din acest motiv, ele apar mereu drept „persoanele bune”, în timp ce mamele au întotdeauna rolul de „persoane severe”.

Revenind la videoclipul de mai jos şi la întrebarea „De ce a creat Dumnezeu bunicile?” Băieţelul a putut să răspundă cu argumente relevante.

„Dumnezeu le-a creat pe bunici pentru a-şi iubi şi îngriji nepoţii, asta e tot ce ştiu! Bunica mea are peste 100 de ani, nici nu-mi vine să cred! Hai să-i spunem Mama… Ea este regina noastră a tuturor. Dacă ea nu ar fi fost pe acest pământ, nici eu nu aş fi putut fi pe acest pământ!”

Vă invităm să descoperiţi mai jos răspunsul adorabil al micuţului. Încercaţi să vă întrebaţi copiii de ce îşi iubesc atât de mult bunicile. Garantat veţi avea parte de o doză de tandreţe!

Ţi-a plăcut acest articol?