LiveBiz
Neştiind că proprietarul său a murit, câinele îl aşteaptă zile întregi în faţa spitalului în care a fost internat

Neştiind că proprietarul său a murit, câinele îl aşteaptă zile întregi în faţa spitalului în care a fost internat

LiveBiz » Animale » Neştiind că proprietarul său a murit, câinele îl aşteaptă zile întregi în faţa spitalului în care a fost internat

Oricine deţine un patruped ştie că aceste animale sunt dispuse să facă sacrificii uriaşe pentru a-şi ajuta şi proteja stăpânii. Loialitatea lor este atât de puternică, încât uneori depăşeşte limitele autoconservării şi îi împinge să-şi rişte propria viaţă pentru binele stăpânilor.

Aceeaşi dedicare totală o regăsim şi la Labradorul Totò, protagonistul acestei poveşti emoţionante, dar şi sfâşietoare, care s-a petrecut de curând în Argentina.

Enfoque Informativo Guerrero / Facebook

Câinele Totò a fost dus într-o zi la spitalul Pablo Soria din oraşul San Salvador de Jujuy pentru a-şi vedea prietenul cel mai drag, internat în acea unitate. Din păcate nu a mai durat mult până când proprietarul lui Totò a încetat din viaţă şi, conform informaţiilor, din momentul dispariţiei sale, rudele au fost complet dezinteresate de animal.

În zilele următoare personalul spitalului a început să observe prezenţa lui Totò în clădire: rămas acum singur, animalul s-a întors în locul în care îl văzuse pentru ultima dată pe iubitul său stăpân, probabil aşteptându-se ca la un moment să-l revadă.

Povestea bietului Labrador Totò a emoţionat mulţi oameni, care şi-au arătat interesul de a remedia problema: diverse asociaţii s-au implicat căutând o familie care să-l poată adopta şi oferi dragostea pe care o merită. Cu toate acestea, o cerinţă importantă este să aibă un gard foarte înalt: toţi sunt ferm convinşi că la prima ocazie, Totò va fugi înapoi la spital pentru a-şi aştepta prietenul uman, plecat acum printre îngeri.

Ţi-a plăcut acest articol?