LiveBiz
Familia salvase o veveriţă de la moarte – câţiva ani mai târziu aceasta se întoarce pentru a le arăta ceva important

Familia salvase o veveriţă de la moarte – câţiva ani mai târziu aceasta se întoarce pentru a le arăta ceva important

LiveBiz » Animale » Familia salvase o veveriţă de la moarte – câţiva ani mai târziu aceasta se întoarce pentru a le arăta ceva important

Legătura dintre oameni şi animale poate fi incredibil de apropiată. Şi nu este doar cazul animalelor de companie cum ar fi câinii şi pisicile. Uneori, chiar şi animalele sălbatice pot deveni la fel de apropiate de oameni, asemenea membrilor familiei noastre.

După ce Brantley Harrison şi familia ei au salvat o veveriţă rănită în 2009, aceştia au eliberat-o înapoi în sălbăticie. Dar câţiva ani mai târziu, veveriţa, pe care o numeau Bella, s-a întors pentru a-şi revedea salvatorii.

În 2009, o veveriţă sălbatică, pe nume Bella, a fost atacată de o bufniţă şi a fost la un pas de moarte. Dar, din fericire, Brantley Harrison şi familia ei au luat-o în casa lor din Carolina de Sud şi au tratat-o până când aceasta şi-a revenit.

S-au purtat cu Bella ca şi cu un membru al familiei şi au hrănit-o cu fructe şi nuci. Bella a rămas cu ei până în primăvara lui 2010, când şi-a revenit complet.

Instagram/cidandbella

În cele din urmă, Familia Harrison şi-a luat rămas bun de la Bella, eliberând-o în sălbăticie. Dar Bella nu a mers niciodată prea departe. De fapt, ea îşi mai vizitează prietenii umani cât poate de des – chiar dacă a trecut atâta timp de când familia i-a salvat viaţa.

Instagram/cidandbella

„Bella stă chiar în faţa uşii de la intrare, aşteptând pe cineva să o observe că a venit în vizită. Ea a recurs chiar la a sări la fereastra de la camera de zi pentru a o vedea cineva”, a declarat Brantley pentru The Dodo.

Instagram/cidandbella

Totuşi, cea mai surprinzătoare parte este că opt ani mai târziu, Bella s-a întors pentru a le cere din nou ajutorul. Avea un picior rănit – şi mai presus de toate s-a dovedit că era şi gestantă. Bella a mai rămas o lună alături de familia Harrison.

Cu alte cuvinte, nu numai că şi-a amintit care este familia ei, dar a decis să se întoarcă şi să le împărtăşească această veste minunată.

„A fost cu totul uimitor să-l privesc pe puiul pe care l-am crescut cum îşi creşte propriii pui”, spune Brantley Harrison.

Instagram/cidandbella

Animalele sunt cu adevărat uimitoare, iar această poveste ne arată ce legături strânse se creează între oameni şi animale. Distribuiţi povestea Bellei, astfel încât mai multe persoane să afle despre ea!

Ţi-a plăcut acest articol?