LiveBiz
Femeia intră într-un adăpost şi adoptă câinii care aşteptau de cel mai mult timp şi aveau nevoie de îngrijiri speciale

Femeia intră într-un adăpost şi adoptă câinii care aşteptau de cel mai mult timp şi aveau nevoie de îngrijiri speciale

LiveBiz » Animale » Femeia intră într-un adăpost şi adoptă câinii care aşteptau de cel mai mult timp şi aveau nevoie de îngrijiri speciale

O femeie pe nume Leslie s-a deplasat la adăpostul de animale „Asheville Humane Society” din Carolina de Nord şi a întrebat care sunt acei câini care aşteaptă de cel mai mult timp să fie adoptaţi şi care au cea mai mare nevoie de îngrijiri speciale.

Pe pagina sa de Facebook, AHS a scris: „Nu ne vine să credem! I l-am prezentat lui Leslie pe Sam. El a avut grave probleme medicale. A stat la noi timp de 6 luni, înainte să fie adoptat şi apoi să fie adus înapoi. Şi pe Brutus care suferă de anxietate severă de separare. El se află în grija noastră de aproape 5 luni, după ce fusese programat pentru eutanasiere.

În timp ce Leslie îi transporta pe cei doi câini spre maşina ei, ea le vorbea cu multă blândeţe, ştiind că fiecare îndurase atât de multe greutăţi de-a lungul vieţii. Ea le-a promis lui Sam şi lui Brutus că vor avea o familie care îi va iubi şi îi va îngriji. Fiind conştientă de teama permanentă a lui Brutus de a fi abandonat, Leslie l-a asigurat pe bătrânul câine că nu va mai fi niciodată singur.

„Nimeni nu a putut să-şi reţină lacrimile atunci când personalul, membrii consiliului de administraţie şi voluntarii s-au adunat pentru a-şi lua rămas bun de la doi dintre prietenii blănoşi preferaţi”, a scris AHS.

Îi mulţumim lui Leslie pentru acest gest incredibil de bunătate şi îi dorim atât ei cât şi celor doi prieteni blănoşi tot ce este mai bun!

O puteţi urmări pe Leslie şi pe cei doi patrupezi în momentul în care părăsesc adăpostul în videoclipul emoţionant de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?