LiveBiz
O fetiţă de 4 ani cere să interpreteze melodia sa preferată de Crăciun – doar priviţi momentul când începe să cânte

O fetiţă de 4 ani cere să interpreteze melodia sa preferată de Crăciun – doar priviţi momentul când începe să cânte

LiveBiz » Muzică » O fetiţă de 4 ani cere să interpreteze melodia sa preferată de Crăciun – doar priviţi momentul când începe să cânte

Câţi dintre voi au deja sentimentul minunat al venirii Crăciunului?

Claire Ryann poate că are doar patru ani, dar nu există nicio îndoială că are un talent cu totul special. Această micuţă poate cânta cu o siguranţă care o face să pară că se află pe scenă de un deceniu – are un simţ natural deosebit pentru armonie şi se vede că iubeşte ceea ce face!

Urmărind-o pe Claire interpretând celebrul colind „Silent Night” – unul dintre preferatele ei – nu este greu să înţelegem de ce videoclipul a devenit viral.

Desigur, este o melodie pe care mulţi dintre noi o cunoaştem şi o îndrăgim, dar oferiţi-i lui Claire doar câteva secunde şi cu siguranţă veţi intra încă de pe acum spiritul Crăciunului…

 

Filmuleţul care ne-o prezintă pe Claire are din când în când pe fundal imagini ce aduc aminte de naşterea pruncului Iisus, lucru ce evidenţiază şi mai mult simbolul celei mai frumoase sărbători din an .

Nimic însă nu se poate compara cu o voce cristalină de copil care înalţă spre ceruri un cântec minunat!

Simţiţi-vă liberi să împărtăşiţi acest articol pe Facebook, nu numai pentru a răspândi spiritul Crăciunului, ci şi pentru a arăta talentul impresionant al micuţei Claire!

Ţi-a plăcut acest articol?