LiveBiz
I-a spus căţeluşei că trebuie să meargă la veterinar; Reacţia ei întrece orice aşteptare

I-a spus căţeluşei că trebuie să meargă la veterinar; Reacţia ei întrece orice aşteptare

LiveBiz » Animale » I-a spus căţeluşei că trebuie să meargă la veterinar; Reacţia ei întrece orice aşteptare

Să mergi cu patrupedul la veterinar este asemănător cu o vizită la medic sau la dentist. Nimănui nu îi place în mod deosebit să ajungă în acele locuri, nu-i aşa?

Lulu ştie bine că o vizită la veterinar nu este o alegere potrivită pentru o căţeluşă ca ea. Deşi nu-şi doreşte nici în ruptul capului să meargă la veterinar, trebuie să accepte acest lucru, pentru că a venit momentul să fie sterilizată.

Cu toate acestea, Lulu a născocit un plan de-a dreptul ingenios…

youtube / funkiwikids

Pentru a evita drumul la veterinar, Lulu decide să „facă pe moarta”. Ea stă întinsă în pat, cu ochii închişi şi se preface că se află într-un somn foarte adânc. Chiar dacă proprietara o strigă în repetate rânduri pe nume, căţeluşa nici nu tresare.

youtube / funkiwikids

Ea rămâne complet nemişcată chiar şi atunci când proprietara ei o mângâie. În cele din urmă, femeia îndepărtează plapuma de pe ea, dezvăluind poziţia amuzantă în care Lulu se preface că doarme. Şi totuşi, încă nicio mişcare!

youtube / funkiwikids

Văzând că toate încercările sunt sortite eşecului, proprietara apelează la trucul suprem în faţa căruia ştie sigur că Lulu nu are cum să reziste. Aceasta menţionează „bunătăţi” şi ia punga cu recompense. De îndată ce Lulu aude acest lucru, se trezeşte ca prin minune şi se duce lângă proprietara ei pentru o porţie de delicii.

youtube / funkiwikids

Lulu cu siguranţă este  inteligentă, dar cu toţii ştim că nimeni nu poate rezista în faţa unei asemenea tentaţii!

Urmăriţi planul căţeluşei, pe cât de amuzant, pe atât de ingenios, în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?