LiveBiz
Câinele cu faţa strâmbă este adoptat şi devine vedetă pe internet cu expresiile sale amuzante

Câinele cu faţa strâmbă este adoptat şi devine vedetă pe internet cu expresiile sale amuzante

LiveBiz » Animale » Câinele cu faţa strâmbă este adoptat şi devine vedetă pe internet cu expresiile sale amuzante

Un căţeluş cu dizabilităţi adoptat dintr-un adăpost pentru animale a devenit o celebritate pe Tik Tok după ce stăpânii săi au început să împărtăşească videoclipuri cu el făcând tot felul de lucruri amuzante şi adorabile.

Potrivit acestora, ideea a fost să le dea o lecţie oamenilor care îl judecă pe prietenul lor cu patru picioare numindu-l „urât”.

Alan este un patruped în vârstă de un an, rezultatul unei încrucişări între rasele Saluki şi Boxer. Suferă de o deformare facială severă, ceea ce îi conferă un aspect deosebit şi unic. O astfel de deformare determină răsucirea şi înclinarea nasului spre dreapta, lăsând la vedere dinţii inferiori.

Dar chiar şi aşa, în ciuda handicapului său, mai multe videoclipuri şi imagini capturate de proprietarul lui Alan şi postate pe internet l-au făcut pe acest câine star pe îndrăgita platformă Tik Tok.

Imaginile virale îl arată pe câinele jucăuş aşezat cu tatăl sau pe canapea sau savurând o delicioasă recompensă luata direct de pe masa din bucătărie. De asemenea, poate fi văzut jucându-se cu familia şi cu fraţii sai adoptivi în casă. „Iubeşte foarte mult să se joace în sufragerie”, a spus Dan, stăpânul acestuia.

Deşi câinele trăieşte acum alături de Johanna, soţul ei Dan, fiica lor Darcy şi alte animale de companie salvate, el a avut un început dificil în viaţă.

Alan a fost găsit la vârsta de două luni rătăcind pe străzile din Doha, Qatar, împreună cu mama, tatăl şi cei şapte fraţi ai săi. A fost dus la un centru de salvare, unde Johanna l-a văzut prima dată în urmă cu zece luni şi a decis să-l adopte.

„De îndată ce l-am văzut pe Alan şi faţa lui strâmbă, am ştiut că îl voi adopta. Nu am putut să plec, am stabilit instantaneu o legătură”, a declarat Johanna pentru publicaţia Daily Mail.

Femeia s-a îndrăgostit de Alan, dar în câteva zile şi-a dat seama că nu toată lumea consideră aspectul căţeluşului ca fiind unul drăguţ. Drept urmare, ea a decis să arate cât de frumos este în interior şi în exterior, printr-un cont Tik Tok, numit ironic „Alan, câinele urât”.

@alantheuglydog#alantheuglydog♬ original sound – iconic films

Intenţia familiei sale este de a le arăta oamenilor că Alan este fericit şi că are o viaţă normală, ca orice alt câine.

Videoclipurile în care Alan apare fericit alături de stăpânii săi l-au făcut să acumuleze peste 140 de mii de urmăritori doar în reţeaua socială chineză.

@alantheuglydog#alanmerch #alantheuglydog

#alanthehungrydog♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Impresionată de succesul lui Alan, Johanna speră că prin postările sale de pe Tik Tok va încuraja mai mulţi oameni să adopte câini cu nevoi speciale. „Am primit multe comentarii urâte cu referire la aspectul lui Alan. Unii oameni chiar mi-au spus că îmi pot da bani pentru o operaţie reparatorie, dar din păcate nu există nicio modalitate de a face asta”, a spus femeia.

„Oamenii răutăcioşi pot spune ce vor, dar Alan este câinele nostru şi ştim că este frumos şi cu totul special”, a conchis stăpâna.

Ţi-a plăcut acest articol?