LiveBiz
Timp de un an, câinele a aşteptat în faţa fostei case a proprietarilor care l-au abandonat fără niciun regret

Timp de un an, câinele a aşteptat în faţa fostei case a proprietarilor care l-au abandonat fără niciun regret

LiveBiz » Animale » Timp de un an, câinele a aşteptat în faţa fostei case a proprietarilor care l-au abandonat fără niciun regret

Un căţel pe nume Pumba a fost abandonat după ce familia sa şi-a strâns toate bagajele şi s-a mutat.

Bietul animal a fost lăsat pe străzi ca un obiect nefolositor şi a trebuit să supravieţuiască singur, fără să fi fost învăţat vreodată să facă acest lucru.

Câinele a simţit că totul se năruie în jurul său, dar a rămas în apropierea fostei sale case, aşteptând cu răbdare ca „familia” lui să se întoarcă.

Din păcate, aceştia nu s-au mai întors niciodată

Câinele a primit mâncare de la vecini timp de un an, până într-un final când cineva a sunat la Hope for Paws. Când salvatorii au sosit, Pumba stătea pe iarbă, tot lângă vechea sa casă.

Văzându-i pe cei de la Hope for Paws, Pumba a fost extrem speriat… Patrupedul era traumatizat şi nu mai putea avea încredere în oameni. Salvatorii săi au încercat să instaleze o cuşcă cu mâncare pentru a-l ademeni în interior. Cu toate acestea, câinele s-a dovedit mult prea isteţ pentru asta şi chiar a reuşit să obţină hrană fără să fie prins.

În cele din urmă, unul dintre salvatori s-a apropiat, indicând clar că are ceva bun de mâncare. În acel moment, Pumba a lăsat garda jos, permiţând să fie capturat şi apoi transportat la sediul grupului de salvare. După salvarea reuşită, Pumba a început procesul de recuperare.

Nu a durat mult şi Pumba a fost transferat într-o locuinţă temporară, unde primeşte multă atenţie şi dragoste. În plus, el are destul loc pentru a alerga, şi desigur, câţiva parteneri de joacă.

Urmăriţi momentul uimitor al salvării sale în videoclipul de mai jos:

Din fericire, tot răul a fost spre bine pentru acest câine iubitor. Distribuiţi această poveste emoţionantă dacă susţineţi lupta împotriva abandonului animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate