LiveBiz
Câinele se duce glonţ la gard în fiecare zi pentru a primi un masaj revigorant de la patrupedul vecinului

Câinele se duce glonţ la gard în fiecare zi pentru a primi un masaj revigorant de la patrupedul vecinului

LiveBiz » Animale » Câinele se duce glonţ la gard în fiecare zi pentru a primi un masaj revigorant de la patrupedul vecinului

Poate că Beaù are doar 8 luni, dar acest căţel ştie exact cum să obţină ceea ce îşi doreşte.

Beaù iubeşte câinii şi oamenii deopotrivă, iar dacă Kayleigh Burrowes, stăpâna lui, este prea ocupată să-i acorde atenţie, îşi petrece timpul cu unul dintre patrupezii vecinilor.

„Este hiperactiv tot timpul şi îi place să ne copleşească cu îmbrăţişări”, mărturiseşte Kayleigh. „Este foarte prietenos cu toţi câinii vecinilor, dar este îndrăgostit de Rocco”.

Beaù l-a cunoscut pe Rocco în urmă cu câteva luni şi, în ciuda diferenţei de mărime dintre ei, au devenit prieteni foarte buni. Lui Rocco îi lipsea Jak, fostul câine al lui Kayleigh, care a murit de bătrâneţe, iar atitudinea jucăuşă a noului prieten patruped l-a bucurat nespus.

„S-au cunoscut de îndată ce Beaù a primit permisiunea de a ieşi din casă şi s-au împrietenit imediat”, povesteşte Kayleigh. „[Lui Rocco] îi era foarte dor de Jak pentru că erau atât de apropiaţi, aşa că Beaù a făcut ca totul să fie mai uşor.”

Dar Kayleigh nu știa cât de apropiaţi sunt cei doi câini până când l-a surprins pe Rocco ţinându-i lui Beaù o „şedinţă de masaj la gard”.

„Într-o zi, stăteam pe canapea, așa că m-am uitat spre terasă și l-am văzut pe Rocco cum îl masa pe Beaù”, a spus Kayleigh. „Am crezut că nu văd bine pentru o secundă, dar acum nu se mai opresc”.

Femeii i s-a părut amuzantă scena şi a scos telefonul pentru a înregistra un videoclip. Ea a postat clipul pe pagina ei de Facebook, unde a devenit viral.

Beaù iubeşte să beneficieze de un masaj bun şi acum îl vizitează pe Rocco pe gard pentru porţia sa zilnică. Din fericire, Rocco nu pare să fie deranjat de asta – dă bucuros din coadă ori de câte ori este solicitat de bunul său prieten.

„Masajul poate dura atât timp cât doreşte Beau”, a spus Kayleigh. „Este un lucru care a devenit obişnuinţă acum”.

În timp ce Beaù este masat de Rocco pe spate, el îşi arată dragostea în alte moduri. „Când se opreşte, Beau îl atenţionează pentru a continua”, a spus Kayleigh.

Dacă Kayleigh nu îl cheamă pe Beaù înăuntru, cei doi câini ar fi bucuroşi să stea la gard zi şi noapte, spune ea: „Sunt cei mai buni prieteni – unul mai mare şi altul mai mic”.

Pentru a afla mai multe despre prietenia dintre cei doi, îl puteți urmări pe Beaù pe Instagram.

Ţi-a plăcut acest articol?