LiveBiz
Andrea Bocelli şi frumoasa sa soţie cântă un duet romantic, impresionând publicul cu interpretarea lor fantastică

Andrea Bocelli şi frumoasa sa soţie cântă un duet romantic, impresionând publicul cu interpretarea lor fantastică

LiveBiz » Muzică » Andrea Bocelli şi frumoasa sa soţie cântă un duet romantic, impresionând publicul cu interpretarea lor fantastică

Compozitorul şi cântăreţul italian Andrea Bocelli nu conteneşte să captiveze oamenii din întreaga lume cu vocea sa minunată şi cu duetele pe care le pune în scenă. La sfârşitul lunii septembrie, un duet alături de fiul său din prima căsătorie, Matteo, a fost distribuit de milioane de oameni care au fost uimiţi de faptul că băiatul său are o voce aproape la fel de frumoasă ca cea a tatălui!

Ei bine, Bocelli a mai interpretat un duet şi cu soţia sa, Veronica Berti, într-un cadru uimitor pe care nu-l puteţi rata. Este cu totul impresionant să-i asculţi cântând împreună, iar dragostea pe care cei doi o împărtăşesc este evidentă şi nu poate trece neobservată. Urmăriţi-i mai jos într-o interpretare de mare clasă:

Marele tenor italian a întâlnit-o pe Veronica în urmă cu 12 ani şi chiar în acea noapte Bocelli a cântat o arie doar pentru ea. Cei doi s-au plăcut atât de mult, încât la scurt timp după s-au mutat împreună, potrivit unui articol din The Guardian.

De atunci cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, s-au căsătorit recent şi au avut ocazia să interpreteze împreună în faţa unui public numeros, care a fost profund impresionat de prestaţia lor.

Youtube

Cântecul pe care l-au ales a fost cât se poate de inspirat: „Qualche Stupido” sau „Something Stupid”, care, deşi a fost scris de C. Carson Parks în 1966, a devenit cunoscut abia un an mai târziu prin vocile lui Frank Sinatra şi a fiicei sale, Nancy Sinatra.

Prezentând cuplul, cunoscutul producător David Foster a spus că avea nevoie de cineva să cânte melodia cu Bocelli ca demo pentru albumul său.

„Ne-a plăcut atât de mult (n.r. de Veronica) încât am rugat-o să cânte alături de Andrea în seara asta; nimic nu mai e romantic decât doi oameni care cântă unul pentru celălalt”, a adăugat David Foster.

Reiese clar din interpretarea lor cât de mult ţin unul la altul. Îşi completează perfect vocile – iar după duetul pe care l-au pus în scenă, nu a existat spectator care să nu aibă lacrimi în ochi.

A fost un moment special care în mod clar a însemnat foarte mult pentru Bocelli… iar rezultatul – ceva cu totul ieşit din comun.

Distribuiţi articolul astfel încât mai mulţi oameni să poată vedea acest frumos cuplu interpretând un duet plin de romantism. Este cu totul impresionant… aceasta e dragoste adevărată!

Ţi-a plăcut acest articol?