LiveBiz
Căţeluşa conduce o femeie la casa în care erau puii ei, pentru ca toată lumea să poată fi salvată

Căţeluşa conduce o femeie la casa în care erau puii ei, pentru ca toată lumea să poată fi salvată

LiveBiz » Animale » Căţeluşa conduce o femeie la casa în care erau puii ei, pentru ca toată lumea să poată fi salvată

Edina este o tânără care este cunoscută în comunitatea ei drept „îngerul din Sarajevo” pentru inima ei imensă şi entuziasmul pentru salvarea animalelor aflate în nevoie.

Într-o zi, Edina a văzut pe drum o căţeluşă îngrozită şi alături de alţi şoferi a decis să se oprească şi să investigheze. La o privire mai atentă, femeia a observat că animalul avea cicatrici, câteva răni şi mari probleme de mobilitate.

După ce i-a oferit nişte recompense şi i-a câştigat încrederea, câinele a început să meargă într-o direcţie necunoscută şi Edina s-a gândit că nu are nimic de pierdut dacă o urmează.

În timp ce se deplasau de-a lungul drumului, căţeluşa îşi întorcea mereu capul, asigurându-se că este urmărită.

După câţiva kilometri, au ajuns la o casă veche şi, în timp ce se apropiau de uşă, au auzit sunete ciudate care aduceau cu nişte plânsete de căţeluşi.

Edina s-a hotărât să bată la uşă şi a răspuns un bărbat în vârstă. Întrebat despre căţei, bărbatul enervat a răspuns că deja plănuise să-i ducă într-un loc îndepărtat pentru a scăpa de ei, dar nu dispunea de o maşină.

Bietele animale erau în mod clar neglijate şi viitorul lor părea să fie în pericol. Aşa că, după îndelungi negocieri, bărbatul a fost de acord ca Edina să ia puii!

Edina povesteşte că soţia bărbatului, care a şi ajutat-o ​​să pună câinii în maşină, i-a mărturisit că de teama soţului hrănea câinii pe ascuns, deoarece acesta le pusese gând rău micuţilor.

„La întoarcere, mama căţeluşilor a continuat să mă sărute drept mulţumire”, a spus Edina.

Femeia a ajuns să salveze atât căţeluşa, cât şi pe toţi puii ei! Cu siguranţă lumea ar fi un loc mai bun dacă mai mulţi oameni s-ar comporta ca această femeie uimitoare!

Ţi-a plăcut acest articol?