LiveBiz
Mama a 3 copii s-a săturat de căminele perfecte ale altor mame: „Al meu e un dezastru şi e normal!”

Mama a 3 copii s-a săturat de căminele perfecte ale altor mame: „Al meu e un dezastru şi e normal!”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama a 3 copii s-a săturat de căminele perfecte ale altor mame: „Al meu e un dezastru şi e normal!”

A fi părinte este întotdeauna o mare provocare, dar nu trebuie să cădem în capcana „perfecţiunii”. Nicio fiinţă umană nu este perfectă, iar o mamă ocupată cu trei copii nu ar trebui să aibă prea multe aşteptări de la posibilităţile sale limitate. Utilizatoarea TikTok „tired_mommax3” o ştie bine şi a ţinut să-şi împărtăşească experienţa de viaţă ca mamă a 3 copii şi însărcinată cu un al patrulea.

Casa ei nu este deloc perfectă, curată sau neatinsă din punct de vedere estetic, aşa cum multe alte mame „influencer” vor să se creadă că sunt. Această mamă a decis să arate realitatea dură: rufe murdare care se adună, jucării împrăştiate prin casă, farfurii şi vase care încă aşteaptă să fie spălate…

imagine: TikTok / tired_mommax3

Femeia a vrut să arate pe TikTok starea jalnică a casei sale în anumite momente. Fiind mamă cu normă întreagă şi fiind însărcinată cu un al patrulea copil, femeia se luptă în mod natural să gestioneze toate treburile casnice dincolo de rutina copiilor ei. Rezultatul este că are o mulţime de haine murdare pe jos prin casă, veselă gata de băgat în maşina de spălat vase şi multe alte multe obiecte împrăştiate prin casă. Copiii ei, în schimb, nu sunt de ajutor şi ea singură nu poate gestiona totul.

„Vreau doar să arăt tuturor cum arată casa mea, pentru că există o mulţime de videoclipuri cu toate acele case frumoase – curate şi strălucitoare”, a comentat femeia sub unul dintre videoclipurile ei, „Ei bine, aceasta este casa mea. Dacă aşa e şi casa ta, ar trebui să fim prieteni!”.

imagine: TikTok / tired_mommax3

Utilizatorii au dezbătut în mod susţinut această problemă, în ciuda scopului videoclipului de a normaliza haosul din casă. Mulţi au susţinut-o pe femeie cu comentarii de genul: „Văd o mamă care îşi pune copiii pe primul loc şi nu ideea de a avea o casă strălucitoare ”; aceşti utilizatori ştiu evident ce înseamnă să ai grijă de copii şi să empatizezi cu stilul de viaţă al acestei mame. Alţi utilizatori, în schimb, s-au arătat ostili şi enervaţi: „Nu aşa trebuie să arate o casă, să nu credeţi că putem fi prieteni, n-aş bea nici măcar un pahar cu apă în casa voastră” , sau, „Am crescut 4 copii, sunt mamă singură şi casa mea nu a ajuns niciodată în această stare” a concluzionat în cele din urmă, o altă utilizatoare.

Voi ce ce credeţi despre această mamă?

Ţi-a plăcut acest articol?