LiveBiz
Îşi lasă pisica singură acasă, dar apoi o vede „plângând” prin camera de supraveghere

Îşi lasă pisica singură acasă, dar apoi o vede „plângând” prin camera de supraveghere

LiveBiz » Animale » Îşi lasă pisica singură acasă, dar apoi o vede „plângând” prin camera de supraveghere

Pisicile sunt creaturi minunate, cu un comportament adesea misterios. Spre deosebire de câini, acestea sunt mult mai independente şi rareori se încadrează în acea categorie de animale „lipicioase”. Cu toate acestea, există o mulţime de exemple de pisici domestice care nu pot sta nici măcar un minut fără proprietarii lor. Şi dacă din întâmplare necesităţile vieţii îl obligă pe proprietarul unei pisici să o lase singură acasă o zi sau câteva ore, putem fi siguri că felina îl va „face să plătească” într-un fel. Un exemplu perfect al acestui tip de comportament felin poate fi văzut în videoclipul unei femei de origine chineză, cunoscută utilizatorilor drept doamna Meng, în care frumoasa ei pisică pare că plânge în timpul absenţei sale.

Imagine: Douyin / fufu20180416

Doamna Meng plecase să-şi viziteze părinţii, pentru a sărbători împreună Anul Nou Chinezesc. Femeia este proprietara unei frumoase pisici British Shorthair, pe nume Fu Fu. Pisica în cauză este foarte ataşată de stăpână, arătând întotdeauna o atitudine melodramatică faţă de ea. Cu toate acestea, doamna Meng o iubeşte mult pe Fu Fu şi a instalat un sistem de supraveghere video pentru acele momente când este nevoită să plece. În noaptea aceea, când a mers să-şi viziteze părinţii, doamna Meng avea alte planuri, dar la mijlocul serii a vrut să verifice, ca întotdeauna, starea pisicii sale. Surpriza a fost grozavă când, pe una dintre camere, a văzut-o pe biata Fu Fu cu o atitudine disperată: mieuna şi „plângea” în faţa obiectivului!

Imagine: Douyin / fufu20180416

În imagini se pot vedea ochii mari ai lui Fu Fu, strălucitori şi plini de lacrimi. Pisica mieuna în direcţia camerei, de parcă ar fi vrut să spună „Te rog vino acasă!”. Inima doamnei Meng s-a înduioşat văzând acea scenă şi a decis imediat să nu-şi extindă prea mult vizita la părinţii ei. Poate că aceasta a fost cea mai bună alegere: imediat ce a ajuns acasă, stăpâna a strigat numele pisicii, iar aceasta a venit în grabă, încântată să o revadă! Fu Fu s-a dovedit a fi o adevărata maestră în „a o face pe iubita sa proprietara să se simtă vinovată”, confirmând încă o dată modul în care pisicile sunt capabile să intre în inimile noastre şi să ne facă să „plătim” de fiecare dată când se simt „trădate”.

Ţi-a plăcut acest articol?