LiveBiz
Profesoara îşi uită geanta la un fast food şi îi este returnată prin curier. Când deschide coletul, nu-şi poate stăpâni lacrimile

Profesoara îşi uită geanta la un fast food şi îi este returnată prin curier. Când deschide coletul, nu-şi poate stăpâni lacrimile

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Profesoara îşi uită geanta la un fast food şi îi este returnată prin curier. Când deschide coletul, nu-şi poate stăpâni lacrimile

Dacă vă amintiţi ultima oară când aţi pierdut geanta, ştiţi cu siguranţă cum v-aţi simţit în acele clipe. Este acea senzaţie care te face să te panichezi pe măsură ce îţi dai seama că geanta în care se află majoritatea articolelor importante ale vieţii este de mult dispărută. Încercaţi să refaceţi traseul, să verificaţi în spatele canapelei şi să vă întrebaţi soţul/prietenul dacă a văzut ceea ce cu disperare încercaţi să găsiţi.

Lindsay Jones cunoaşte foarte bine acest sentiment. Profesoara din Texas conducea către casă, venind dinspre nordul statului New Mexico. Tocmai petrecuse o săptămână de vacanţă împreună cu familia ei şi acum se îndrepta spre centrul Texasului. La un moment dat s-a oprit în oraşul Lubbock, la fast-food-ul Chick-fil-A, pentru a lua o gustare rapidă.

Flickr/Amy the Nurse

După masa de prânz, familia s-a întors la maşină, continuându-şi drumul spre casă pe autostradă. Doar când s-au oprit după 3 ore pentru a alimenta, Lindsay a observat că geanta ei lipseşte cu desăvârşire. Atunci şi-a dat seama că şi-a uitat geanta la acel fast-food din Lubbock.

A sunat furioasă la Chick-fil-A, explicându-le că s-a oprit la ei cu câteva ore înainte şi bănuieşte că acolo şi-a uitat geanta. Dar ceea a făcut în continuare personalul Chick-fil-A, a lăsat-o pe Lindsay fără cuvinte.

O angajată pe nume Darcey Cuellar îşi aminteşte că a răspuns apelului telefonic venit din partea lui Lindsay. Ea a declarat pentru KAMC News: „Tocmai onoram comenzile clienţilor când am auzit telefonul sunând, iar ea era destul de furioasă spunând că se află la trei ore distanţă şi că şi-a uitat geanta aici”.

Flickr/Selmer van Alten

Din fericire, angajaţii amabili găsiseră geanta femeii, iar acum erau dispuşi să o livreze prin curier la adresa lui Lindsay din Texas. Dar panica a copleşit-o pe tânăra profesoară, care şi-a adus aminte de cheile de la clasa unde predă, precum şi de cardul de acces pentru profesori, care se aflau în geanta respectivă. Ar fi avut nevoie de toate acestea până Luni dimineaţa, care era la doar câteva zile distanţă.

Profesoara din Texas ştia că are mare nevoie geantă şi încă urgent. A sunat la fast-food a doua oară şi a vorbit cu Casey Kovar, directorul de operaţiuni al Chick-fil-A.

Facebook/Lindsay Jones

Lindsay spune că dl. Casey a fost bucuros să-i expedieze geanta prin FedEx, cu livrare pentru a doua zi. El a înţeles perfect că femeia avea nevoie de geantă cât mai repede cu putinţă şi s-a deplasat personal la sediul local FedEx. Când Lindsay a vrut să-i comunice lui Casey codul ei de client FedEx, astfel încât curierul să-i perceapă ei costurile de transport, Casey a informat-o că acest lucru fusese deja rezolvat.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Lindsay detaliază modul în care Casey s-a ocupat de această situaţie, despre care chiar ea recunoaşte că este „1000 la sută” din vina ei:

„Mi-a dus geanta la FedEx şi mi-a trimis-o cu ‘Livrare a doua zi’. Fiind vorba de o livrare Sâmbăta şi fiindcă am o geantă mai voluminoasă, care cântăreşte destul de mult, vă puteţi imagina că nu era un transport tocmai ieftin!”

Angajaţii Chick-fil-A nu numai că au ales metoda cea mai rapidă de livrare, dar i-au pregătit şi o surpriză uimitoare pe care Lindsay urma să o descopere la sosirea coletului. Lindsay nu avea nicio idee că va primi mai mult decât geanta ei…

Facebook/Lindsay Jones

Când Lindsay a deschis coletul livrat prin FedEx, ea a fost impresionată să găsească geanta – precum şi şase cupoane pentru mese gratuite la Chick-fil-A şi două figurine de pluş. Angajaţii de la Lubbock Chick-fil-A nu numai că au umplut coletul lui Lindsay cu cadouri, dar i-au umplut şi inima cu recunoştinţă. Lindsay spune că se simte copleşită de generozitatea lor.

„Nu numai că geanta mea a fost găsită de oameni buni, cinstiţi, dar aceştia au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a rezolva o problemă care a fost 1000% din vina mea! Pur şi simplu minunat!!!”

Lindsay este o clientă fericită după ce angajaţii de la fast-food au făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a-i returna geanta. De când a povestit întâmplarea pe Facebook, aceasta a fost distribuită de peste 1400 de ori.

Ţi-a plăcut acest articol?