LiveBiz
Câinele refuză să-şi părăsească stăpânul bolnav de cancer – 10 ani mai târziu lucrurile iau o turnură nesperată

Câinele refuză să-şi părăsească stăpânul bolnav de cancer – 10 ani mai târziu lucrurile iau o turnură nesperată

LiveBiz » Animale » Câinele refuză să-şi părăsească stăpânul bolnav de cancer – 10 ani mai târziu lucrurile iau o turnură nesperată

Când Ben l-a întâlnit pe Denali pentru prima dată, a fost dragoste la prima vedere. Ben este un fotograf şi surfer din Oregon, care tocmai se despărţise de prietena lui şi şi-a găsit refugiul în căţelul Denali, hotărât să lase tot trecutul în urmă şi să plece în călătorie.

Cei doi au trăit în pustietatea Oregonului o viaţă nomadă, călătorind prin deşert, pe plaje şi având o viaţă plină de aventură şi bucurie.

Însă viaţa lor avea sa ia o întorsătură teribilă.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

Au avut o viaţă fără griji şi plină de bucurii. Însă nimic nu durează o veşnicie.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

În iunie 2004 Ben a fost diagnosticat cu cancer. Denali a fost alături de el tot timpul – doctorii l-au lăsat chiar să doarmă în aceeaşi cameră cu Ben. În timpul operaţiilor şi al tratamentului, Denali a fost mereu aproape de proprietarul sau, iar puterea lui de vindecare a jucat un rol important în recuperarea lui Ben.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

Ben în cele din urmă s-a recuperat complet, iar cei doi prieteni au petrecut încă 10 ani minunaţi împreună. Au călătorit şi au făcut multe descoperiri incredibile. Ei au trăit viaţa la intensitate şi cu libertate maximă.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

Ironia sorţii a făcut la începutul lui 2014 câinele Denali să fie la rândul lui diagnosticat cu cancer. Ben şi-a promis că nu-şi va lăsa niciodată patrupedul să sufere. Singurul lucru care îl mai dorea era ca Denali să mai trăiască măcar o lună pentru ca Ben să poată realiza un film în memoria lui. Parcă Denali a dorit să nu-şi dezamăgească stăpânul şi a mai supravieţuit o lună.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

Exact la o lună după diagnosticul crunt, la miezul nopţii, Denali a început să tuşească teribil. Ben şi Denali s-au jucat împreună pe plajă a doua zi, însă în dimineaţa următoare câinele i-a dat proprietarului un semn incontestabil – venise timpul să-şi spună adio. Ben a luat decizia dificilă pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie trebuie să o ia la un moment dat şi şi-a pus prietenul să doarmă. Denali avea 14 ani.

Vimeo/FELT SOUL MEDIA

Filmul înregistrat în memoria lui Denali, este un omagiu adus celui mai bun prieten al omului. Ce câine loial! Puteţi urmări filmul emoţionant al lui Denali och Ben. Are 7 minute, dar vă recomandăm din suflet să-l vizionaţi. Am avut lacrimi în ochii urmărind acest clip!

Câinii sunt cu adevărat prietenii cei mai buni ai omului, iar Denali este un exemplu remarcabil. Distribuiţi tuturor această poveste frumoasă.

Ţi-a plăcut acest articol?